Ingezonden persbericht


VISTAPRINT BIEDT WEBSITES OP MAAT VOOR KLANTEN IN VIER ADDITIONELE LANDEN

Websites nu ook beschikbaar in Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland en meer landen zullen daaraan worden toegevoegd.

HAMILTON, BERMUDA--(Marketwire - July 24, 2008) - VistaPrint Limited (NASDAQ: VPRT), het marketingbedrijf voor kleine ondernemingen gaat het product websites na een succesvolle lancering in de VS, nu ook wereldwijd aanbieden. Kleine en of startende ondernemingen kunnen vandaag de dag niet meer zonder een vertegenwoordiging op het wereldwijde web. Met een website van VistaPrint kunnen ondernemers binnen enkele minuten een professioneel uitziende website creëren die aansluit bij het ontwerp van hun huidige marketingmateriaal. Met de handige en gemakkelijk te gebruiken ontwerptools is het voor iedereen mogelijk om snel een website te publiceren, zonder dat daarvoor enige technische vaardigheden zijn vereist.

"Het hebben van een website in de huidige online wereld is van cruciaal belang voor kleine ondernemingen zowel in de VS, als in de rest van de wereld", aldus Elise Rhoads, Associate Product Marketing Manager bij VistaPrint. "Klanten in de VS hebben zeer positief gereageerd op het aanbod van VistaPrint Websites en we zijn er zeker van dat ondernemers in andere landen er ook hun voordeel mee kunnen doen. We zijn dan ook verheugd het product de komende maanden wereldwijd te mogen introduceren."

De unieke website ontwerptool is intern ontwikkeld door VistaPrints software ingenieurs en is zo ontworpen dat het voor iedereen zeer gemakkelijk is in gebruik. Omdat eigenaren van kleine ondernemingen geen tijd hebben om alle ins en outs van webdesign onder te knie te krijgen, biedt VistaPrint meer dan 250 ontwerpen die passen bij de populaire ontwerpen voor de huidige visitekaartjes http://www.vistaprint.nl/visitekaartjes.aspx en postkaarten http://www.vistaprint.nl/full-color-postkaarten.aspx. Onze klanten kiezen een ontwerpsjabloon of gebruiken het ontwerp van een eerder besteld product voor het ontwerp van hun website. Op deze manier kan het huidige bedrijfsimago worden behouden en worden uitgebreid voor een consistente professionele uitstraling, zowel offline als online.

De unieke 'Site Builder' van VistaPrint biedt bovendien een keur aan teksten die bij de verschillende bedrijfstakken passen om de klant op weg te helpen. De klant kan deze en meer kenmerken van de site zoals het thema, de afbeeldingen en de titels uiteraard zelf compleet op maat maken. De pagina's kunnen worden opgemaakt en het toevoegen of verplaatsen van afbeeldingen gaat moeiteloos. Klanten beschikken over een 'Over ons' pagina, een 'Contactpagina' en kunnen routekaarten toevoegen of een formulier waarop bezoekers hun reacties kunnen achterlaten die vervolgens direct naar de e-mailbox van de eigenaar van de site worden gestuurd.

VistaPrint biedt diverse pakketten aan die bij een ieders behoefte passen. Zoals het Starterspakket voor zeer lage maandelijkse abonnementskosten, waarbij de hosting en toegang tot de klantenservice inbegrepen zit, het Standaard pakket met een premium domeinnaam, meer schijfruimte en de mogelijkheid een groter aantal pagina's toe te voegen of het Professioneel pakket met premium klantenondersteuning, een ongelimiteerd aantal pagina's en een hogere bandbreedte. Klanten kiezen een pakket dat bij hen past en kunnen ten alle tijde van pakket wisselen. De eerste maand zijn alle pakketten gratis.

VistaPrints websites zijn gelokaliseerd voor 19 talen en valuta voor onder andere: Australië, België, Canada, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Japan, Nederland, Nieuw Zeeland, Noorwegen, Polen, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Voorlopig zijn websites verkrijgbaar via de Canadese, Duitse, Franse, Britse, Nederlandse en Amerikaanse VistaPrint website.

Naast websites biedt VistaPrint eigenaren van kleine en of startende ondernemingen al het drukwerk dat zij nodig hebben om hun product of dienst in de markt te zetten. Wij bieden topkwaliteit en zeer lage prijzen voor producten als: visitekaartjes http://www.vistaprint.nl/, brochures, postkaarten http://www.vistaprint.nl/full-color-postkaarten.aspx, kalenders http://www.vistaprint.nl/vp/holiday07/holiday_calendars.aspx, adresstickers, stempels http://www.vistaprint.nl/persoonlijke-stempels.aspx, petjes, T-shirts en diverse marketing diensten zoals copywriting, op maat ontwerp en postkaart mailing.

Over VistaPrint

VistaPrint Limited (NASDAQ: VPRT) is het marketingbedrijf voor kleine ondernemingen dat wereldwijd al meer dan 13 miljoen klanten van dienst heeft mogen zijn. VistaPrint biedt kleine ondernemingen alles wat zij nodig hebben om hun product of dienst in de markt te zetten via een merkidentiteit, promotionele producten, marketing services en elektronische marketingoplossingen. VistaPrint heeft wereldwijd meer dan 1300 werknemers in dienst en opereert via 19 websites in 120 landen. Een breed scala aan marketingproducten zijn online beschikbaar via www.vistaprint.nl. Tevredenheid is gegarandeerd met de producten van VistaPrint. VistaPrint, het VistaPrint logo en VistaPrint.nl zijn geregistreerd bezit van VistaPrint. Alle andere merknamen en of productnamen vermeld in dit persbericht zijn respectievelijk eigendom van hun houders.

Jason Keith/Jeff Esposito
VistaPrint
(011) 781-652-6444
publicrelations@vistaprint.com

This announcement was distributed by Hugin.
The issuer is solely responsible for the content.

For address modifications:
Tel.: +49 (0) 341-2 24 56-30 or medialists@huginonline.com