Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
JULI 2008

Finale Baja Bikini Jam
Geen tropisch broodbeleg, maar de kans op $250.000 en een droomcarrière.

Nederland vertegenwoordigen in Mexico tijdens één van de grootste internationale Bikini Jams, dat is waar aanstaande vrijdag tien beeldschone vrouwen om strijden in Baja Beach Club. Deze dames hebben in de afgelopen twee voorrondes een plekje weten te veroveren in de finale van de Baja Bikini Jam. Nu de overwinning zo dichtbij is zullen zij alles uit de kast halen om vrijdag 25 juli verkozen te worden tot hét bikinimodel van Nederland.

Een vakkundige jury zal vrijdag de droom van één van de finalisten uit laten komen. In de jury zitten onder andere Monique Sluyter - model - en Pegah Sweet - winnares Ujena Bikini Jam 2006. Zij weten als geen ander nieuw talent te herkennen en hebben beide de nodige ervaring in de modellenwereld. Ook zal er nog een BN'er plaats nemen in de jury, wie blijft nog even een verrassing...

Niet alleen is het een grote eer om Nederland 9 dagen te mogen vertegenwoordigen in Mexico, ook is het de ultieme kans op een droomcarrière. Elk jaar komen er velen scouts naar de Ujena Bikini Jam opzoek naar nieuw talent. Tijdens netwerkavonden krijgt de winnares van de Baja Bikini Jam uitgebreid de gelegenheid kennis te maken met belangrijke mensen uit het vak. Ook worden er diverse photoshoots gedaan en is het dus meteen een mooie gelegenheid om je portfolio uit te breiden of op te bouwen.

Maar in deze negen dagen wordt er natuurlijk ook volop genoten van de zon, het strand en de vele feestjes! Één ding is zeker deelname aan de Ujena Bikini Jam zal een onvergetelijke ervaring zijn. Niet alleen is de winnares een hele ervaring, supermooie foto's en vele vrienden rijker. Misschien gaat zij ook wel naar huis met een vet contract en $250.000 aan prijzengeld!

Locatie: Datum en tijd:
Baja Beach Club vrijdag 25 juli
Karel Doormanstraat 10-12 22.30 - 05.00 uur
3012 GJ Rotterdam
www.baja.nl Entree: E7,50 voor deelneemsters gratis

Noot voor redacties:

Uitnodiging (