AutoRai

Daihatsu brengt Sirion 2 Exclusive uit

(7/25/2008)
Veel extraâs, waaronder een speciale interieurbekleding en een unieke carrosseriekleur: dat kenmerkt de Exclusive-uitvoeringen van de Daihatsu Sirion 2. De speciale uitrusting geeft de vijfdeurs Daihatsu diverse sportieve accenten aan de binnen- en buitenzijde. Een aantal van de extraâs op de Exclusive is met recht exclusief en kan niet worden besteld op andere uitvoeringen.

Exterieur
Stoere lichtmetalen velgen vullen de wielkasten van de Sirion 2 Exclusive. De koplampen zijn voorzien van een contrasterende zwarte behuizing, terwijl de achterlichten zijn afgewerkt met halftransparant rookglas. Als enige versie is de Sirion 2 Exclusive ook leverbaar in de kleur Steel Grey Metallic, een stoere staalkleur.

Interieur
Het interieur is voorzien van een met leer bekleed MOMO-sportstuur. Alle handgeschakelde versies hebben bovendien een lederen pookknop. Verchroomde portiergrepen en speciale Exclusive-interieurbekleding maken het interieur compleet.

Voor alle Exclusive-extraâs rekent Daihatsu een meerprijs van slechts 750 euro, waarmee de Sirion 2 Exclusive in de prijslijst staat vanaf 11.248 euro. Tijdens de Groene Zomerweken-actieperiode geldt er een voordeel van 500 euro, waarmee de prijzen beginnen bij 10.748 euro. De versie met airconditioning is er vanaf 11.643 euro â na verrekening van het Groene Zomerweken-voordeel.

De Sirion 2 Exclusive staat sinds kort bij de Daihatsu-dealers.