Politie Limburg-Noord

Politie onderzoekt handgemeen met ernstig gewonde (extra bericht)


Datum: 24-07-2008
Tijd bericht: 23:17
Plaats: Tegelen

Bij een handgemeen tussen een medewerker van een bedrijf aan de Gasthuisstraat en een andere man is die man donderdagavond ernstig gewond geraakt. De aanleiding voor deze zaak is voor de politie nog onduidelijk.

De gewonde man betreft de persoon die even na half negen binnen kwam bij de zaak. Hij werd later met hoofdletsel, per traumahelikopter, naar het ziekenhuis gebracht en verkeert in levensgevaar. De medewerker van het bedrijf is in verband met die verwondingen aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hij is ingesloten.

De politie onderzoekt wat er is precies is gebeurd en heeft een buurtonderzoek ingesteld. Rechercheurs hebben ter plaatse met getuigen gesproken en gaan in kaart brengen wat er is voorgevallen. Daarnaast vindt technisch onderzoek plaats.

De politie vraagt om getuigen die mogelijk belangrijke informatie hebben, om die te melden bij de recherche in Venlo via telefoonnummer 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Meer informatie is op dit moment nog niet bekend en volgt naar verwachting vrijdag in de loop van de dag. Dat geldt ook voor de leeftijd en woonplaats van de betrokkenen.