Ingezonden persbericht


Persbericht

TallyGenicom's TG Forms zorgt voor vermindering papierverspilling

Geïntegreerde formulierenintelligentie helpt het milieu door het verminderen van overbodige papiervoorraad

Veghel, 25 juli 2008 TallyGenicom, toonaangevend leverancier van printers voor specifieke bedrijfstoepassingen, heeft voor de professionele laserprinter portfolio van TallyGenicom de TG FORMS-oplossing toegevoegd. Dit is voor het eerst dat een printerfabrikant deze krachtige, geïntegreerde formulierenfunctionaliteit gratis beschikbaar stelt.

Dankzij TG Forms kunnen de formulieropmaak en de variabele gegevens worden gescheiden. Hierdoor is het mogelijk op een zeer eenvoudige wijze de formulieropmaak aan te passen aan een gewijzigde behoefte; denk aan een verhuizing, maar ook en vooral aan de overstap van een matrixprinterplatform naar het laserprinterplatform. TallyGenicom heeft met TG Forms ook een standaard geïntegreerde oplossing ontwikkeld die een einde moet maken aan onnodige papierverspilling.

Formulieren opgemaakt voor matrixprinters hebben meestal een zeer eenvoudige opmaak, veroorzaakt door de beperkte mogelijkheden van de matrixprinter. TG Forms biedt de mogelijkheden voor een moderne formulieropmaak en om bestaande variabelen op die plaats te importeren en op die wijze af te drukken die het meest aanspreekt. De overstap van het matrixprinterplatform naar het laserprinterplatform wordt op deze wijze wel heel eenvoudig gemaakt.

Ongeacht de gegevensbron, maakt de intelligente functionaliteit van TG Forms gebruik van een aantal mogelijkheden die door de beheerder kunnen worden ingesteld; die beslist wat de juiste vorm voor de gegevens is. Wanneer er wijzigingen moeten worden aangebracht in de formulieren, is het een eenvoudig proces om ze met een klik te bewerken en te verspreiden binnen het hele printernetwerk.

"Of er gebruik wordt gemaakt van Oracle, SAP of zelfs Unix maakt voor TG Forms niet uit , stelt Duncan Vass, Product Marketing Manager van TallyGenicom. Gewoon de ruwe gegevens oppakken en inbrengen in de relevante delen van het opgeslagen formulier."

Met TG Forms verhogen bedrijven de mogelijkheden van hun formulieren en geprinte materialen door hun gegevens te verrijken met marketingberichten die zijn afgestemd op specifieke klantengroepen. Door gebruik te maken van laserprinters kan een grote variëteit aan afbeeldingen en barcodes worden toegevoegd. "Van oudsher zijn we marktleider op het gebied van Line Impact printers, die specifiek bedoeld waren om formulieren te printen; nu kunnen we bedrijven een alternatief bieden als laserprinters effectiever in specifieke klantscenario's kunnen worden ingezet ", aldus Vass.

"Dankzij TG Forms kunnen bedrijven zich richten op het vereenvoudigen van een aantal centrale processen. Gelijktijdig helpen wij ze , voegt hij eraan toe, bij het bereiken van hun milieudoelstellingen door verspilling van papier tegen te gaan."