Peter Verhoeven systeembeheerder van het jaar

25/07/2008 12:00

IDG Nederland

Haarlem, 25 juli 2008 - Peter Verhoeven van de Hotraco Group uit Hegelsom is door Techworld verkozen tot 'SysAdmin van het Jaar'.

Techworld, een site voor systeem- en netwerkbeheerders, maakt dit vandaag bekend tijdens de internationale SysAdmin Appreciation Day. Deze dag vindt ieder jaar plaats op de laatste vrijdag van de maand en is in het leven geroepen om systeem- en netwerkbeheerders in het zonnetje te zetten.

De afgelopen weken heeft Techworld werknemers via banners opgeroepen hun systeembeheerder te nomineren. Genomineerde systeembeheerders maakten kans op uiteenlopende prijzen die beschikbaar zijn gesteld door sponsor ACES Direct. Winnaar Verhoeven sleept met zijn verkiezing een Acer Travelmate Notebook in de wacht.

Bij de beoordeling van de nominaties heeft de redactie van Techworld vooral gelet op de blijk van waardering, en dat zat bij Peter Verhoeven van Hotraco wel goed. "God kan niet overal zijn, daarom heeft Hij Peter gemaakt. Peter is onze ICT-god", aldus de collega die Verhoeven nomineerde. Verhoeven lost problemen altijd snel en met een glimlach op, zo staat in zijn aanbeveling. "Met Kerstmis hebben we hem (voor de grap) goud, wierook en mirre als cadeau aangeboden, net als de Wijzen uit het Oosten."

"Met deze verkiezing willen we meer waardering vragen voor de systeem- en netwerkbeheerders", zegt Techworld-redacteur Michiel van Blommestein. "Het harde werken mag wel eens beloond worden. De verkiezing moet wel worden gezien in het kader van de SysAdmin Appreciation Day. Bijvoorbeeld secretaressedag is ook niet bloedserieus."

Eerder deze week maakte Techworld al bekend wie op de plaatsen 2 tot en met 5 zijn geëindigd. De interviews met deze winnaars zijn terug te lezen op de site van Techworld. Het interview met de SysAdmin van het Jaar is vanaf vandaag te lezen.

Meer informatie over de internationale SysAdmin Day Appreciation Day is te vinden op http://www.sysadminday.com/.

Over IDG

IDG Nederland is een vestiging van de International Data Group (IDG), 's werelds meest toonaangevende uitgeverij en onderzoeksinstelling in de ict-branche. Meer dan 120 miljoen mensen lezen één of meer van IDG's 300 ict-tijdschriften en -kranten, die in meer dan 85 landen worden uitgegeven. Andere producten en diensten die IDG wereldwijd aanbiedt, zijn ruim 330 websites, 470 onderzoekprogramma's voor verschillende (ict)marktsegmenten en de organisatie van 168 technologie gerelateerde beurzen en conferenties. Meer informatie over IDG en IDG Nederland treft u aan op www.idg.com en www.idg.nl.

Over Techworld

Techworld is het technische informatieplatform voor ict-professionals die verantwoordelijk zijn voor automatiseringsprocessen bij zowel grote bedrijven als het midden- en kleinbedrijf.





http://www.techworld.nl