Cartamundi lanceert het Hannah Montana muziekspel


CARTAMUNDI TURNHOUT, 20080725 -- Cartamundi selecteerde de knapste shots en grootste hits van de televisieserie Hannah Montana in 63 coole kaarten. Het Muziekspel test je kennis van de serie en de liedjes. Het is een uniek spelconcept waar samen zingen en lachen centraal staan!

Hannah Montana is een Amerikaanse komedieserie gecreëerd door Michael Poryes, Richard Correll en Barry O'Brien. Het nieuwe seizoen wordt met sponsoring van Cartamundi vanaf september dagelijks uitgezonden op VT4. Overdag is Miley Stewart een doorsnee tiener, maar `s nachts gaat ze, met pruik en outfit, undercover als de mega beroemde popzangeres Hannah Montana! En dat dubbelleven zorgt meer dan eens voor de nodige chaos ...

Cartamundi is een internationale speelkaartenfabrikant met Belgische roots. Cartamundi is uitgegroeid tot een bloeiende onderneming in meer dan 50 landen. Van promotionele kaarten tot toplicenties, van Brazilië tot Singapore...Wereldwijd produceert de groep meer dan 518 kaarten per seconde!

Kaarten zijn hotter dan ooit tevoren! Ouders kiezen voor hun kleinsten steeds vaker authentiek educatief speelgoed en leuke licentiekaartspelletjes (vb. Disney Princess, Harry Potter), tieners dagen elkaar uit in actiekaartspellen (vb. High School Musical, Hannah Montana) en jong en oud gaan nog steeds voluit voor Poker! Daarnaast blijven ook verzamelkaarten als Magic erg populair.





Ingezonden persbericht