Wat betaal je echt voor een vliegticket


Alle kosten voortaan in beeld op vliegticketboekingskosten.nl

NEDERLAND, 20080725 -- Wat betaal je nu uiteindelijk echt voor een vliegticket? Het is een vraag die zelfs onder het nieuwe EU-regiem voor het publiceren van 'complete' prijzen nog steeds actueel blijft. Vliegticketboekingskosten.nl zet voortaan alle relevante kosten inzichtelijk op een rij.

Volgens initiatiefnemer Henk Jan Bijmolt uit Groningen behoort het blijkbaar nog steeds voortdurende 'gesjoemel' in totaalprijzen van vliegtickets tot de top-vijf van grootste ergernissen van reizigers.

Zijn VliegticketBoekingskosten.nl geeft reizigers daarom een overzicht van bekende ticketbrokers en hun bijkomende kosten, zoals reserveringskosten, creditcardtoeslagen en kosten van het bellen naar ticketsites.

Bijmolt licht toe: 'Het was een mega klus om alles uit te zoeken. Bij sommige extra toeslagen als 'Customer Service' ontbreekt elke vorm van logica. De ene keer is het een paar euro en bij de volgende airline / bestemming enkele tientallen euro's. Het wordt tijd dat alle airlines en ticketbrokers in één keer totaalprijzen communiceren. Ik heb begrepen dat Vliegtarieven.nl hier binnenkort mee gaat beginnen."

Zie ook www.vliegticketboekingskosten.nl





Ingezonden persbericht