Gemeente Noordwijkerhout

25/7/2008 - A-Tax verzorgt leerlingenvervoer Noordwijkerhout

Wethouder Alfons Morssink heeft namens de gemeente Noordwijkerhout op vrijdag 25 juli 2008 een eenjarig contract ondertekend met dhr. Marcel de Vries, directeur van A-Tax De Vries BV uit Hillegom. De overeenkomst heeft betrekking op het leerlingenvervoer tijdens het schooljaar 2008-2009. Dit betreft het vervoer van leerlingen naar `speciale scholen' voor primair en voortgezet onderwijs. Voor de gebruikers van deze vorm van vervoer verandert er niets.

Per 1 april 2008 heeft A-Tax De Vries BV het onderdeel personenvervoer, waaronder het leerlingenvervoer, overgenomen van Meeuwenoord Taxi BV. De chauffeurs waren eveneens onderdeel van de overname, waardoor de leerlingen nauwelijks iets van verandering hebben gemerkt. A-Tax heeft het leerlingenvervoer de afgelopen maanden naar volle tevredenheid van de gemeente uitgevoerd en mag dit in het schooljaar 2008-2009 continueren.
A-Tax verzorgt ook het leerlingenvervoer voor de gemeenten Hillegom en Lisse. In het kader van de niet-vrijblijvende samenwerking zal de gemeente Noordwijkerhout in de toekomst bij de aanbesteding voor leerlingenvervoer aansluiting zoeken bij deze twee gemeenten.