EUR 50.000 netto gewonnen met
7 Klapper Kraslot

25/07/2008 16:12

De Lotto

Rijswijk, 14 juli 2008

Een gelukkige winnaar uit Barendrecht heeft in de week van 14 juli zijn gewonnen prijs van EUR 50.000 netto opgehaald. De man heeft de hoofdprijs gewonnen op het meest favoriete Kraslot 7 Klapper. Hij kocht dit winnende Kraslot bij Primera Carnisse Veste, van Beuningenhaven 24, te Barendrecht.

De gelukkige winnaar vertelde wel eens vaker een Kraslot te kopen, maar hij had nog nooit zo'n grote prijs gewonnen. Hij was enorm blij met de prijs en kon het nog maar moeilijk geloven.

Om te vieren dat het winnende Lot is verkocht, werd er op donderdagmiddag 24 juli om 13.00 uur een grote taart aangesneden bij Primera Carnisse Veste, te Barendrecht.

7 Klapper Kraslot

Het 7 Klapper Kraslot is al meerdere jaren onderdeel van het Krasloten assortiment en de favoriet van vele spelers. De huidige serie is bijna uitverkocht en zal daarom binnenkort worden opgevolgd door een nieuwe serie. Deze serie zal weer een gevulde prijzenpot hebben van meer dan EUR 7,3 mln. netto en hoofdprijzen van EUR 50.000 netto.

Krasloten steunt de Goede Doelen

De opbrengsten van De Lotto, waar Krasloten een merk van is, komen na aftrek van het vele prijzengeld, ten gunste van Goede Doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. In totaal droeg De Lotto in 2007 EUR 54 miljoen af aan deze Goede Doelen. Van dit bedrag gaat EUR 39 miljoen naar het NOC-NSF. Naast de topsport profiteren zo ook de amateursport en breedtesport van een grote jaarlijkse bijdrage. Na de overheid is De Lotto al 47 jaar de grootste structurele financier van de Nederlandse sportwereld. De overige EUR 15 miljoen is verdeeld onder de overige Goede Doelen, waaronder het Prins Bernhard Cultuurfonds, het Oranjefonds en het Astmafonds.

http://www.delotto.nl