Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Latin House Fever Festival, Strand van Luna Heerhugowaard

Zaterdag 26 juli 2008 aanstaande is het zover, housefever outdoor siert het mooie strand van luna van 13.00-23.00 uur met de zomerse beats van latin house fever.

De voorbereidingen en de opbouw van het terrein zijn al in volle gang. Nu de zomer in eindelijk in aantocht is, is iedereen helemaal klaar voor de eerste editie van Latin House Fever Outdoor. De sfeervolle Perfect Sky overkapping laat niets aan toeval over en biedt de Latin House Fever Festival bezoekers zowel bescherming tegen de regen als tegen de zon.

Naast een spetterende line-up van het OUTDOOR STAGE (Erick E, D-Rashid ft. Andrei Russo, Gregor Salto, Brian S, Leroy Styles, Ricky Rivaro, Prunk Le Funk, D-Menace & Manzano) is er een INDOOR AREA met Strictly Salsa muziek voor de verwende Latin en Salsa liefhebber. Aangevuld met extravagant entertainment en acts, belooft de outdoor editie van Latin House Fever een heet en opzwepend openlucht dance-spektakel te worden, aan het prachtige Strand van Luna in Heerhugowaard.

Met een ruime keus uit heerlijke versnaperingen (van broodje beenham tot patat, van pannenkoek tot Aziatische snacks), heerlijke cocktails en verkoelende dranken kunnen de festivalbezoekers al naar gelang zwoel en sexy dansen op de salsa beats in de Latin Area, uit hun dak gaan onder een Perfect Sky bij het Outdoor Stage of lekker chillen in de relax Area.

Comfort is erg belangrijk en daar is met dit festival goed rekening gehouden, met zowel buiten als binnen toiletten, voldoende bars, kluisjes om de eventuele tas en regenjas de hele dag in op te bergen, muntenverkoop met PIN en betalen met Waerdse Tempel munten.

De kaartverkoop loopt erg snel en wij raden ook aan, om de kaarten in de voorverkoop aan te schaffen. VVK 15,- ex fee via de Ticketsrvice verkooppunten en aan de kassa van de Waerdse Tempel. Kaarten op de dag zelf aan de poort zijn 20 euro.

BLACKLIST AFTERPARTY
Nog niet uitgefeest? Dan kunnen de Festivalbezoekers daarna naar Blacklist in de Waerdse Tempel. In de voorverkoop kosten de kaarten van Blacklist 15,- ex fee. Let op: Kaarten voor HouseFever Outdoor geven geen toegang tot Blacklist.

LUNA BEACH ZONDAG 7 SEPTEMBER 13.00-23.00 Line up bekend Latin House Fever Outdoor en Luna Beach Outdoor zijn twee unieke buitenfestivals in de regio en puur georiënteerd op Dance. Wie dus de smaak te pakken heeft gehad met Latin House Fever, kan op zondag 7 september zich opmaken voor de derde editie van Luna Beach met een spectaculaire line-up: Peter Gelderblom, Cor Fijneman, Ernesto vs Bastian, Bart Skils, Isis, JP, Eric de Man, Rockdown Superstars, Marxman, Jeff Rushin, Angela Brown, Ricochez, Shuffle, Manoma, Bastiaan, Guy Sharp, Brian Henderson. Kaarten in de voorverkoop zijn slechts 10,- ex fee.

De Waerdse Tempel
Strand van Luna 1
1704 ZZ Heerhugowaard
The Netherlands
www.waerdsetempel.nl

Tel 072-5678920
Fax 072-5678921
GSM 06-24663466


---- --