PvdA Rotterdam


Zomercarnaval: PvdA helpt ROTEB een handje

Za 26 Jul 2008

PvdA zet ROTEB tijdens het zomercarnaval in het zonnetje en helpt mee met de veegploeg.

Zomercarnaval! Elk jaar weer een geweldig feest in de stad. Duizenden lopen mee in de stoet, honderdduizenden mensen genieten, staan langs de kant, dansen mee op de caribische klanken. En elk jaar is ook de ROTEB van de partij. Want ja, het is een prachtig feest, maar de stad moet daarna ook weer schoon. En dus is de laatste in de stoet traditioneel de ROTEB-veegploeg.

Dit jaar krijgen zij wat extra steun. PvdA-(deel)raadsleden lopen, en vegen, mee met de ROTEB-ers. Voordat zij aan hun klus beginnen worden de vegers in het zonnetje gezet en krijgen zij een lekkere taart. Daarna trekken de raadsleden Marco Heijmen en Peter van Heemst en de deelraadsleden Hidde Straasheijm en Ines Balkema hun veegpak aan en gaan samen met de ploeg aan de slag.

Marco Heijmen: "Iedereen wil graag een schone stad, maar niet altijd krijgen degenen die hiervoor zorgen ook de eer die ze verdienen voor hun werk. Ook voor de PvdA is schoon heel belangrijk en daarom willen wij de mensen die daar voor zorgen af en toe extra in 't zonnetje zetten. Vandaar deze actie, met taart, maar ook met helpende handen!"

Dossier


* Zomeracties

Zomeracties

Foto albums


* Zomeractie: Taart voor Stichting Welzijn Hoogvliet
* Zomeractie: PvdA-raadslid Harreman en wethouder Kriens bij viering vijf jaar IndependĂȘncia

* Zomeractie: taart voor vrijwilligers RoMeO
* Zomeractie: PvdA op lijn 10