TROS


Persinformatie

Hilversum, 29-07-2008
Afdeling Marketing & Communicatie

GASTEN TROS MUZIEKCAFÉ ZATERDAG 2 AUGUSTUS

Zaterdag 2 augustus presenteert Bert Haandrikman TROS MUZIEKCAFÉ met optredens van:

Mint scoorde al eerder een internationale culthit: 'Your Shopping Lists Are Poetry'. De liedjes van het melodieuze poprock gezelschap uit België blijven uren in je hoofd hangen. Hun derde cd is uit en zaterdag zingen ze hier een paar nummers van bij TROS MUZIEKCAFÉ.

Eva Auad won op 15-jarige leeftijd een muziekprijs bij de Kunstbende, een landelijke wedstrijd voor jong creatief talent. Twee jaar geleden studeerde de getalenteerde muzikante af aan de Rockacademie en het Conservatorium. Nu staan twee nummers van haar op de cd van Pop aan Zee: 'Roll it over me' en 'On the loose'.

Margaretha Kleine werkt nu nog fulltime in een tankstation, maar doet niets liever dan optreden met haar band. Haar debuut-cd is gezongen in het Drents, maar haar nummers klinken ook erg mooi als je de taal niet machtig bent. In TROS MUZIEKCAFÉ een optreden.

Ron Benning zit al 25 jaar in het vak. Hij begon op straat, maar staat inmiddels in theaters door het hele land. Zijn rockende up-tempo nummers liggen prettig in het gehoor en zijn ook nog eens origineel. De cd 'Bloed Kruipt' heeft Ron zelf in zijn studio geproduceerd en bevat 14 Nederlandstalige nummers.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl

Radio

TROS MUZIEKCAFÉ

Uitzending zaterdag 2 augustus

Radio 2 - 16.00 uur




TROS