Persberichten Eemland zuid, 10.10 uur

Utrecht, 29-07-2008

Buit snel op

AMERSFOORT- Op maandagmiddag werd een koekjesdief aangehouden. Omstreeks 17.30 uur werd door een 30-jarige man uit Culemborg een winkeldiefstal gepleegd bij een winkel aan de Utrechtsestraat. Eenmaal buiten begon hij de koeken direct op te eten. De man werd direct door agenten aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Schennisplegers

AMERSFOORT- Sommige mensen zien in het zonnige warme weer kennelijk een aanleiding om hun heer wat meer lucht te geven. Dit deed ook nog een onbekende man in de omgeving aan de Stille Steeg West. Omstreeks 16.00 uur zag een moeder met kinderen een man met baard van ongeveer 40 jaar zichzelf bevredingen. De moeder schrok en belde de politie. Helaas werd hij niet meer aangetroffen. Op de Mosselkreek kwam omstreeks 17.30 uur de melding binnen dat een man met hetzelfde signalement zich aan het bevredigen was. Ook hier werd de man helaas niet aangetroffen.

De politie adviseert bij het zien van schennisplegers direct 112 te bellen en aangifte te doen van schending van de eerbaarheid.