Gemeente Dalfsen

Verkeersveiligheidsenquête gemeente Dalfsen 2008


29-07-2008

Een veilig Dalfsen is één van de belangrijkste doelen die de gemeente nastreeft. Door mee te werken aan de enquête subjectieve verkeersonveiligheid, kunt u kenbaar maken wat u als inwoner van de gemeente Dalfsen als verkeersonveilig ervaart.
Verkeersenquete

Verkeers(on)veiligheid
Verkeersveiligheid is een onderwerp dat zowel op landelijk als gemeentelijk niveau aandacht krijgt. Doel is het aantal verkeersslachtoffers te beperken. Cijfers wijzen uit dat het aantal verkeersongevallen bijna elk jaar daalt. Desondanks gebeuren er jaar in jaar uit in Dalfsen verkeersongevallen waarbij mensen letsel oplopen.

Actief meedenken
Een veilig Dalfsen is één van de belangrijkste doelen die de gemeente nastreeft. In elke gemeente doen zich (verkeers)problemen voor, dus ook in Dalfsen.
Om een probleem te kunnen oplossen, moet het eerst in beeld gebracht worden. Hiervoor vragen wij uw medewerking! Door mee te werken aan de enquête subjectieve verkeersonveiligheid, kunt u kenbaar maken wat u als inwoner van de gemeente Dalfsen als verkeersonveilig ervaart. Op basis van de enquêteresultaten en jaarlijkse ongevalcijfers kunnen wij dan bepalen waar verbeteringen moeten plaatsvinden en hoe we dat het best kunnen doen.

U kunt de enquête op deze pagina invullen.

Met ingang van maandag 1 september is de vragenlijst ook in de Dalfser Marskramer te vinden.
U heeft de mogelijkheid te reageren tot 10 oktober 2008.

Beloning
Als u deelneemt aan deze enquête, maakt u kans op leuke prijzen. Dit jaar worden er tien usb-sticks en (voor de jongere deelnemers) vier setjes lichtgevende trappers verloot.

Uitkomsten
De uitkomsten van de vragenlijst worden eind dit jaar (in november) via Kernpunten en op de website bekend gemaakt.