Travel Unie International Nederland N.V.

PRAALWAGEN ARKEFLY GROOT SUCCES OP ZOMERCARNAVAL 2008

Rijswijk, 29 juli 2008 â Luchtvaartmaatschappij ArkeFly heeft veel succes gehad met haar praalwagen op het Zomercarnaval in Rotterdam, afgelopen zaterdag. Het weer en de sfeer van het Zomercarnaval waren uitstekend. De ArkeFly-praalwagen, in de vorm van een Boeing 767, oogstte veel applaus bij de 900.000 bezoekers.

Moe maar voldaan
De ArkeFly-koningin Jaleesa Luxemburg en haar prinsen en prinsessen zijn moe maar voldaan na 5 langen uren in de optocht te hebben meegelopen. âHet was geweldigâ, aldus een van de deelneemsters. âEr was veel belangstelling voor onze praalwagen: de Boeing en onze uitbundige kleding vielen zeker op. We zijn dan ook veelvuldig op de foto gezet door bezoekers en er was veel belangstelling voor de aanbiedingen van ArkeFly die door ons werden uitgedeeldâ.

Praalwagen in de vorm van ArkeFly vliegtuig met landingsbaan Luchtvaartmaatschappij ArkeFly vliegt onder andere op Curaçao, St. Maarten, Aruba en Bonaire. Komende winter vliegt ArkeFly zelfs 7 x per week naar Curaçao. âMet onze deelname aan het Caribische zomercarnaval in Rotterdam wilden we onze band met de Caribbean op een ludieke manier benadrukkenâ, aldus Leonie Zoet, Brand Manager ArkeFly bij TUI Nederland. ArkeFly pakte flink uit: het opvallende houten bouwwerk in de vorm van een vliegtuig van ArkeFly op een landingsbaan werd begeleid door een carnavalskoningin met vele prinsen, prinsessen en opzwepende Caribische muziek. Alles werd met de hand en uiterste precisie gemaakt: niet alleen het vliegtuig, maar ook de fleurige kleding en bijpassende hoeden.

De nauwe band met de Nederlandse Antillen en Aruba blijkt ook uit de gedeeltelijke sponsoring door het ArkeFly-kantoor op Curaçao van de organisatie Feduka, die de deelnemende Antilliaanse carnavalsgroepen heeft begeleid, en de Antilliaanse zanger Hermanito. De organisatieleden en de zanger vlogen met ArkeFly naar Nederland om te kunnen deelnemen aan het Zomercarnaval.

Groot succes
Leonie Zoet kijkt met een goed gevoel terug op de deelname: âWe wilden opvallen en benadrukken dat ArkeFly dé luchtvaartmaatschappij voor de Caribbean is. Naast de ArkeFly-praalwagen, flyers, banners aan de muziekwagen en het openingsbord, waren er ook ArkeFly commercials op grote schermen op de Coolsingel te zien. Gezien de reacties van het publiek stellen we vast dat het een groot succes wasâ.