Gefermenteerde groente & fruit vormen vitaliserend voedingsupplement

30/07/2008 09:32

Vitazyme

15 eeuwen wijsheid in een sachet.

30 juli 2008- Nieuw in Nederland. Fermentatie transformeert voedsel tot minuscule elementen op moleculair niveau. De groente en fruitmix wordt ondermeer gecompleteerd door oerkrachten uit de Chinese cordyceps paddenstoel. En levert natuurlijke lichaamsvriendelijke, direct opneembare vloeibare mix, vitazyme genaamd.

Het Verre Oosten

Actieve ingrediënten die sinds1500 jaar bekend zijn in het Verre Oosten worden tijdens het fermentatieproces toegevoegd. Net als pure glucosamine, kamille, hop en Siberische ginseng. Zij vormen de krachtige mix essentie. Snelle opname en werkzaamheid zijn het voelbare resultaat.

Wat is Vitazyme(R) ?

Vitazyme(R) is een 100% natuurlijk, vloeibaar voedingssupplement. Vegetarisch en glutenvrij. Ontstaan uit een langdurig, fermentatie proces. Werkt tevens als anti-oxidant. Wordt direct en effectief door het lichaam opgenomen. De natuurlijke vitaliteit activerend. Biedt lichaam en geest, energie en veerkracht wanneer carrière, gezin, familie en vrienden veel eisen.

540 dagen fermentatie. Resultaat: directe opname en werkzaamheid

Vitazyme(R) producten bestaan uit een mix van groente en fruit, geselecteerd op specifieke eigenschappen, als vitamines en mineralen. Probiotica, enzymen en andere micro-organismen zorgen voor de fermentatie, een eeuwenoud proces. Fermentatie wordt gebruikt om levensmiddelen te bereiden en te conserveren. Zoals zuurkool, wijn, ketjap en yoghurt.

Assortiment

Het Vitazyme(R) assortiment kent drie producten Energy, Relax en Flex.

Respectievelijk voor:


- energie en vitaliteit van lichaam en geest;


- het ontspannen en ondersteunen van een normale slaap;


- soepele gewrichten en een actieve levensstijl.





http://www.vitazyme.nl