De Sterke Beer introduceert Vloeibare Multivitamine voor kinderen


Vloeibare multivitamine voor kinderen biedt vele voordelen

WEESP, 20080730 -- De Sterke Beer introduceert Vloeibare Multivitamine voor kinderen. Deze vloeibare vitamine biedt vele voordelen. Het heeft een uitgebalanceerde samenstelling, is suikervrij en heeft een lekkere sinaasappelsmaak. Het is makkelijk te mengen door yoghurt of diksap en daardoor eenvoudig in te nemen. Vloeibare multivitamine van De Sterke Beer bevat ook nog eens extra vitamine D voor sterke botten en tanden.

Waarom vloeibare multivitamine voor kinderen?
Kinderen in de groei hebben dagelijks vitaminen en mineralen nodig om goed te blijven functioneren. Veel kinderen bewegen te weinig, eten ongezond en zijn hierdoor te dik of vaak ziek. Beweging en gezonde voeding zijn voor kinderen zeer belangrijk. Kinderen die gevarieerd eten krijgen de meeste vitaminen vanzelf binnen. In de praktijk blijkt dit niet altijd zo eenvoudig te zijn. Kinderen kunnen kieskeurig zijn met wat ze eten, of ze hebben gebrek aan eetlust. Verder is uit onderzoek gebleken dat groente en fruit steeds minder vitaminen en mineralen bevatten. Een dagelijkse aanvulling met een multivitamine kan in veel gevallen dus gewenst zijn.

De Sterke Beer Vloeibaar is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 1,5 tot 6 jaar. De unieke samenstelling zorgt ervoor dat ze precies binnen krijgen wat ze nodig hebben.

Extra vitamine D voor sterke botten en tanden
De Sterke Beer Vloeibaar bevat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan vitamine D. Het is dus niet nodig om naast deze drank nog extra vitamine D aan een kind te geven. Bij kinderen van 0 tot 6 jaar vindt de opbouw van botten en tanden in een veel sneller tempo plaats dan na die tijd. Vitamine D bevordert de opname van calcium uit voeding en speelt dus een belangrijke rol bij de opbouw en het behoud van sterke botten en tanden.

Samenstelling
De Sterke Beer Vloeibare Multivitamine heeft een uitgebalanceerde samenstelling:
Vitamine B: stimuleert de productie van energie
Vitamine C: verhoogt de weerstand
Vitamine D: voor sterke botten en tanden.
Vitamine E: voor weerstand & bescherming van lichaamscellen.
Mangaan: voor zenuwstel & hersenfunctie.
Selenium: bevordert het afweersysteem
Zink: beschermt & bevordert de groei.

Informatie
De producten van De Sterke Beer zijn uiterst zorgvuldig samengesteld. Ze voldoen aan alle eisen die wettelijk voor kindersupplementen zijn vastgesteld. De Sterke Beer Vloeibare Multivitamine is verkrijgbaar bij de betere drogist en reformzaak. Inhoud flacon 100 ml. Advieswinkelprijs ¤ 11,95.
Kijk voor meer informatie op www.desterkebeer.nl.