BDO Accountants & Adviseurs


BDO verlengt sponsorcontract met Ajax Nieuwe verbintenis heeft betrekking op komende drie seizoenen

BDO CampsObers Accountants & Adviseurs is ook de komende drie seizoenen sponsor van Ajax. In de Amsterdam ArenA zetten beide partijen vandaag hun handtekening onder de nieuwe verbintenis. BDO is sinds 2002 als sponsor verbonden aan Ajax.

`We zijn erg tevreden over de samenwerking met Ajax gedurende de afgelopen jaren', zei bestuursvoorzitter Martin van Roekel van BDO. `Ajax is op zowel nationaal als internationaal vlak een zeer gerespecteerde club en hecht bovendien veel waarde aan het varen van een eigen koers. We zijn dan ook blij om met Ajax een nieuwe sponsorovereenkomst aan te gaan voor de komende drie seizoenen.'

Algemeen directeur van Ajax Henri van der Aat toonde zich erg tevreden met het nieuwe contract: `BDO is een solide en betrouwbare partner, dat blijkt uit de jaren dat Ajax en BDO reeds samenwerken en uit het feit dat deze samenwerking nu verlengd wordt. Ajax wil groeien en daarbij zijn dit soort partners van groot belang. Het gaat bij Ajax daarbij niet alleen om geld, maar ook om andere zaken zoals kwaliteit. En wij weten dat BDO een kwalitatief goede partij is.'

Met de nieuwe hoofdcoach Marco van Basten begint Ajax op 8 en 9 augustus aan de eerste serieuze beproeving van dit seizoen. Tijdens de tiende editie van het Amsterdam Tournament neemt Ajax het in de ArenA op tegen Arsenal, Internazionale en Sevilla.

BDO heeft in het sponsorbeleid een belangrijke plaats ingeruimd voor sport. Op corporate niveau heeft BDO naast Ajax sponsorovereenkomsten met de Koninklijke Nederlandse Hockeybond en de Euro Hockey League. Daarnaast is BDO op regionaal niveau onder andere sponsor van een groot aantal voetbal- en hockeyverenigingen.

Bron:
BDO CampsObers Accountants & Adviseurs Datum:
30-7-2008 11:02
Contactpersoon
Daan van den Broek (040) 269 81 37