Gemeente De Bilt


Voor gebruik hondenhaltes

Gratis Opruimzakjes hondenhaltes Maartensdijk

Tijdens het proefproject met de hondenhaltes in Maartensdijk, wordt gebruik gemaakt van speciale hondenzakjes die kunnen worden gedeponeerd in de hondenhaltes. Om het voor iedereen makkelijker te maken, is het aantal distributiepunten van de hondenzakjes uitgebreid.

In de Dierenspeciaalzaak "Leijendekkers" gevestigd aan het Maertensplein in Maartensdijk liggen vanaf deze week opruimzakjes voor de hondenpoep. U kunt deze gratis afhalen. De eigenaar van deze winkel heeft zijn medewerking gegeven aan dit project. Daarnaast heeft het Servicepunt in het voormalige gemeentehuis van Maartensdijk ook zakjes op voorraad.

Mocht u constateren dat de zakjes op zijn zowel in de dispensers als bij het Servicepunt als bij de Dierenspeciaalzaak of dat de prullenbakken te vol zijn, dan kunt u dit doorgeven aan het Meldpunt van de Gemeente De Bilt, 030 - 22 89 411.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de unit Communicatie, Linda van den Noort, telefoon (030) 228 95 01 of Marije Dulon Barre, telefoon (030) 228 95 00.