Gemeente Zwolle

Citymoves Free Festival

3 augustus in Park de Wezenlanden

Nieuw concept

Citymoves is een nieuw gratis buitenevenement dat de hele zomer op verschillende locaties in Nederland te vinden is. Het kersverse concept zal zich op de prominente plekken van diverse grote steden in Nederland scharen en neemt verschillende top DJ's met zich mee! Op zondag 3 augustus is Zwolle aan de beurt en komt Citymoves naar Park de Wezenlanden! Hier zullen DJ Armin van Buuren, ATB, Erick E, Menno de Jong en Gregor Salto van 14.00 tot 22.00 uur iedereen een onvergetelijke dag bezorgen!

Alle Citymoves evenementen beginnen 's middags zodat er gemakkelijk van het openbaar vervoer gebruik gemaakt kan worden. Er hoeven dus geen dure hotels, gedwongen BOB's of andere moeilijkheden aan te pas te komen. Omdat alle feesten in de buitenlucht zijn verwachten wij natuurlijk een
fantastische en bovendien zonnige zomer. Mocht dit onverhoopt toch een beetje tegenvallen zullen de desbetreffende locaties overdekt zijn. Alle feesten zijn voorzien van kluisjes, toiletten, pinautomaten en horecamogelijkheden. Heb jij zin in een lekker feestje? Kom dan op zondag 3 augustus naar Park de Wezenlanden! Kijk voor meer informatie over de locatie en het feest op www.citymoves.nl. (zie onderstaande link) Meld je nu aan voor de citymoves nieuwsbrief en je wordt volledig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen omtrent Citymoves.