Ingezonden persbericht

FINALES LOTTO NJK TENNIS 16 EN 18 JAAR OP ZONDAG

Wildcard Ricoh Nationale Tennis Kampioenschappen naar Chayenne Ewijk

Deze week worden in Etten-Leur en Roosendaal de Lotto Nationale Jeugd Kampioenschappen (Lotto NJK) gespeeld. De beste Nederlandse tennissers in de leeftijd tot en met 12, 14, 16 en 18 jaar strijden hier om de felbegeerde nationale titel. Vanwege de regen van de afgelopen dagen moeten de finales van de leeftijdscategorieën 16 en 18 jaar op zondag 10 augustus worden gespeeld. Vanaf 10.00 uur staan de eerste partijen gepland op het tennispark van T.C. Etten. Morgen, zaterdag 9 augustus, staan bij T.C. Etten vanaf 10.00 uur de halve finales en finales gepland voor de leeftijdscategorieën t/m 12 en 14 jaar. Ook worden morgen de kwartfinales en halve finales van de 16- en 18-jarigen gespeeld. Een en ander onder voorbehoud i.v.m. de weersomstandigheden. Meer informatie leest u op www.knltb.nl, waar u ook de uitslagen kunt volgen. De Lotto NJK zijn op alle dagen gratis toegankelijk.

Wildcard Ricoh NTK bekend

De KNLTB heeft Chayenne Ewijk (Abbenbroek), derde op de Nederlandse ranglijst, een wildcard gegeven voor de Ricoh Nationale Tennis Kampioenschappen (NTK), die van maandag 11 tot en met zondag 17 augustus plaatsvinden op tennispark Bastion Baselaar in Den Bosch. Uiterlijk dinsdag 12 augustus maakt de toernooiorganisatie bekend wie de wildcard bij de heren ontvangt.

Loting Ricoh NTK

De loting voor het herenenkelspel en damesenkelspel vindt plaats op dinsdag 12 augustus om 17.30 uur in het clubhuis van tennispark Bastion Baselaar aan de Mr Vriensstraat 1 in Den Bosch. Voor meer informatie over de Ricoh NTK kijkt u op www.knltb.nl.



Ingezonden persbericht