Travel Unie International Nederland N.V.

EINDELOZE COMBINATIES IN NIEUWE ANTILLEN-PROGRAMMA HOLLAND INTERNATIONAL

De nieuwe Holland International Antillen brochure voor de winter van 2008/2009 is flink uitgebreid, vooral met combinatiemogelijkheden voor de Nederlandse Antillen, Aruba en Suriname. Ook de keuze aan luxe hotels en appartementen is nog ruimer geworden.

Eilandhoppen
Eilandhoppen is populair. Vanuit Curaçao is het bijvoorbeeld mogelijk om met het vliegtuig naar Aruba en Bonaire te gaan. En Sint Maarten kan prima gecombineerd worden met de kleinere omliggende eilanden St. Barths, Nevis, Sint Eustatius, Anguilla en Saba. Natuur- en cultuurliefhebbers kunnen Suriname combineren met een strandvakantie op Curaçao of Aruba. Elk (ei)land ademt een totaal andere sfeer. Zo krijgt je eigenlijk verschillende vakanties in één reis.

Nieuwe accommodaties
Een bijzondere nieuwe accommodatie is het Academy Hotel op Curaçao, een accommodatie waar studenten het management voeren en op die manier hun kennis in de praktijk brengen, uiteraard aangestuurd door docenten en de hotelmanager. Het fraaie, oude stadshotel ligt in het centrum van Willemstad. Ook nieuw zijn het Kontiki Hotel bij Mambo Beach en de Pietermaai Smal appartementen, een kleinschalig complex in een authentiek pand in de historische wijk Punda. Bovendien opent eind 2008 het luxe vijfsterrenresort Renaissance Curaçao, gelegen in de gezellige wijk Otrabanda in Willemstad.