Olympisch succes voor de Fit For Free Dance Parade

10/08/2008 00:51

St. Rotterdam Dance Parade

Persbericht 10 augustus 2008

Olympisch succes voor de Fit For Free Dance Parade

Met weer een record aantal bezoekers, heeft de Fit For Free Dance Parade, zijn Olympische editie eer aangedaan. 500.000 partygangers uit alle windstreken, hebben dansend de finish van 's werelds grootste Dance Parade gehaald. Het centrum van Rotterdam was het podium waar diverse partyorganisatoren, DJ's, dansers en MC's hebben laten zien wat Nederland aan dance & nightlife talent in huis heeft.

Highlights Fit For Free Dance Parade 2008

Geen Dance Parade is hetzelfde, zo ook deze twaalfde editie niet. De officiële FFF Dance Parade track, Pjanno van de succesvolle Zweedse DJ/producer Eric Prydz, is gebombardeerd tot 538 dance smash. De warming-up is nog nooit zo druk geweest, DJ's Ian Carey (bekend van de megahit Rise) en Fanny West (bekend van zijn Dj werk bij de Jeugd Van Tegenwoordig) hebben op het Eendrachtsplein de toon gezet voor een succesvolle parade door de straten van Rotterdam.

Net zoals vorig jaar was de tunnel op de Westblaak een hoogtepunt, met precisie werk hebben de chauffeurs de 40 trucks met succes naar de Willesmbrug gereden, het eindpunt van de Fit For Free Dance Parade. Daar was het de eer aan DJ's Carl Cox en Michel de Hey om de Dance Parade af te sluiten. Met een ontelbaar dansend gevolg, hebben deze dance helden goud gehaald!

Ga voor meer info naar www.fitforfreedanceparade.nl

Meer informatie over Fit For Free via www. fitforfree.nl

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

http://www.fitforfreedanceparade.nl

Noot voor de redactie: