Ingezonden persbericht


PERSBERICHT


12 augustus 2008

Hertz introduceert camperverhuur in Italië

Uitbreiding verhuurvloot met campers in samenwerking met Blurent

Hertz komt deze zomer met een primeur; in Italië is het vanaf nu ook mogelijk om een camper te huren. Op deze manier biedt Hertz de mogelijkheid om op een originele en comfortabele manier van de vakantie te genieten.

Rondreizen in een camper biedt volledige flexibiliteit. Stoppen waar en wanneer je wil, met alles bij de hand. Dankzij de ruimte die een camper biedt, is er niet snel sprake van ruimtegebrek; van fietsen tot surfplanken en van tenten tot parasols voor op het strand, alles kan mee.

Om dit mogelijk te maken is Hertz een samenwerking aangegaan met Blurent. Het Italiaanse verhuurbedrijf met meer dan 60 verhuurlocaties door heel Italië heeft het grootste netwerk op het gebied van campers.

Elisa Grosso, Accountmanager bij Blurent: We zijn heel blij met de samenwerking die we met Hertz Italië zijn aangegaan. Hierdoor kunnen wij onze 30-jarige ervaring verder ontwikkelen met een sterk merk, de grootste autoverhuurder ter wereld. Samen kunnen we onze klanten een hoge standaard aan diensten en betrouwbaarheid bieden. We zijn ervan overtuigd dat we in alle behoeften kunnen voorzien; van fly & drives en enkele reizen tot verhuuraccessoires .

Wij onderzoeken momenteel de mogelijkheden voor camperverhuur in de Benelux. Het is een fantastische service en het lijkt me geweldig als we deze ook in de Benelux kunnen aanbieden , aldus Henk van den Helder, General Manager Hertz Benelux.

Alle kampeerwagens zijn streng technisch gecontroleerd en voldoen ruimschoots aan de wensen van de hedendaagse reiziger. De modellen variëren van 2 tot 7 personen en zijn voorzien van alle comfort. Om de klant tegemoet te komen zijn de huurmogelijkheden ook gepersonaliseerd; de campers kunnen voor een weekend, midweek, week of langere periode gehuurd worden. Alle voertuigen zijn turbo diesel en een rijbewijs BE is vereist.

Over Hertz

Hertz is s werelds grootste autoverhuurmaatschappij met meer dan 8.000 corporate vestigingen in meer dan 150 landen. In 2008 viert Hertz dat het al 90 jaar kwaliteitsvoertuigen verhuurt aan particuliere en zakelijke klanten

Product- en service-innovaties zoals de Hertz #1 Club Gold, het speciaal voor Hertz ontworpen NeverLost satelliet navigatie systeem, het Hertz in-car DVD Entertainment en de unieke voertuigen in de Prestige, Fun en Green Collections onderscheiden Hertz van de concurrentie.

www.hertz.nl

Einde persbericht


---

Voor meer informatie of beeldmateriaal:

JuniorSeniorPressDpt

MartineKeukenkamp

Tel: +31 (0) 20 53 53 453 (algemeen)

E-mail: martine@jr-sr.com

Contact Hertz Benelux:

Hertz Automobielen Nederland B.V.

Caroline Simmerman Marketing Manager Benelux

Tel: +31 (0) 23 -5670 776

E-mail: csimmerman@hertz.com