Gemeente Schiedam


Gemeente Schiedam

10 Keer JA!! op 08/08/08!!

13 augustus 2008

Sinds op 2 februari 2002 door prins Willem Alexander en prinses Màxima de trend is gezet is het ieder jaar op een dergelijke bijzondere datum een drukke dag om te trouwen.

Vorige week op 8 augustus 2008 trouwden er maar liefst tien paren in Schiedam! Niet alleen het Stadhuis aan de Grote Markt was in trek, maar er werd ook getrouwd in het Jenevermuseum, de Sint Joris Doele en in de lunchkamer van het Stadskantoor.
Schiedam bewijst met zon aantal huwelijken op één dag dé trouwstad van de regio te zijn! Voor meer info over trouwen in Schiedam: www.schiedam.nl/trouwen

Klik voor een groter formaat foto.

(vLnR:) Het Echtpaar Verboom Tieman gaf elkaar het ja-woord in de lunchkamer. De echtparen Thijssen Laarman en Punt Korzeniewska trouwden op het Stadhuis. In het Jenevermuseum gaf het echtpaar Pedro Thwaites elkaar het ja-woord, en het echtpaar Van Pelt van der Drift deed dit in het Stadhuis.
(tweede rij vLnR:) De echtparen Koster Moreel, Poortvliet Ferwerda, Tjin-Kon-Koen -Labad, Houkes Zöllner en Deen Hemert trouwden op Tjin-Kon-Koen Labad na in het Stadhuis aan de Grote Markt. (Fotos: Bart Bos, Jan van Kampenhout en Bert van der Schee)