Ingezonden persbericht


24 juli 2008

Persbericht

Cabaretier Dr. Johnny Love
treedt op in Zelhem

Dit wordt een komische avond met Dr. Johnny Love als cabaretier en stand-up comedian. In de cabaretvoorstelling SOULBUS neemt Dr. Johnny Love het publiek mee op een muzikale reis door de tijd met zang, humor en overdenking. De voorstelling vindt plaats op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld op woensdag 13 augustus om 20.30 uur.

Dr. Johnny Love is een topartiest op het gebied van comedy, pop, rock, dance, R&B en gospel. Hij treedt regelmatig op in televisieprogramma's en op de radio. Nationale en internationale artiesten als Kane West en John Legend hebben hem geprezen voor zijn bijzondere verschijning. En een bijzondere verschijning is hij zeker, met zijn bolhoed, afro en grote blingbling kettingen. Johnny is ook te zien in de eerste Nederlandse 'Urban' Filmproductie Bolletjes Blues. Deze avond treedt hij samen op met zijn 'patiënt' McAldrin.

De entree is ¤ 5,00 en kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar. Iedereen is van harte uitgenodigd. Meer informatie en andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden kunnen worden gevonden op www.betteld.nl.

Einde persbericht