Gemeente Terneuzen

Kandidaten gezocht voor cultuurprijs

Onder de indruk van de schilderkunsten van uw buurvrouw? Is uw neefje zanger van een talentvolle band? Meld hen dan aan voor de cultuurpijs!

Burgemeester en wethouders van de gemeente Terneuzen stellen met ingang van dit jaar twee nieuwe culturele prijzen in: een cultuurprijs en een aanmoedigingsprijs. Iedereen die op kunstzinnig, cultureel, muzikaal of organisatorisch gebied een bijdrage levert aan het culturele leven in de gemeente, maakt kans op de cultuur prijs van 2.500,- of de stimuleringsprijs van 1.000,-. Tot en met 14 september kunt u iemand, waarvan u vindt dat hij de cultuurprijs verdient, voordragen.

De cultuurprijs bestaat uit een bedrag van 2.500,- en een kunstwerk. De aanmoedigingsprijs is bestemd voor beginnende initiatieven op cultureel gebied die een stimulans verdienen om zich verder te ontwikkelen. Deze prijs bestaat uit een bedrag van 1.000,- en een kunstwerk. De prijzen worden uitgereikt op 29 november 2008.

Wanneer u iemand wilt voordragen, dient uw inzending voorzien te zijn van een motivatie waarom de kandidaat de prijs verdient (anonieme voordrachten worden niet in behandeling genomen). Voordrachten kunnen tot en met 14 september 2008 gestuurd worden aan de gemeente Terneuzen, t.a.v. Platform Kunst en Cultuur, postbus 35, 4530 AA in Terneuzen of per e-mail: pkc@terneuzen.nl
.

Inlichtingen over de prijzen en het reglement kunnen worden verkregen bij de ambtelijk secretaris van het Platform Kunst en Cultuur, de heer Steven de Froy, tel. 0115 455 000.

Gemeente Terneuzen - T. 0115 455 000 - E. gemeente@terneuzen.nl |