TROS


Hilversum, 12-08-2008
Afdeling Marketing & Communicatie

NICK & SIMON OPENLUCHTCONCERT

Uitzending zaterdag 16 augustus

Nederland 3 - 19.40 uur

SFEERVOL OPENLUCHTCONCERT NICK & SIMON

Het duo Nick & Simon behoeft inmiddels weinig introductie meer. De twee jongens uit Volendam maken al vijf jaar muziek samen en werden de afgelopen jaren in rap tempo bekend bij het Nederlandse publiek.

Nick Schilder begon al op achtjarige leeftijd met gitaarspelen en zingt sinds zijn zeventiende. Simon Keizer vormt sinds vijf jaar een duo met Nick en schrijft ook al 3,5 jaar muziek voor Jan Smit, een van zijn boezemvrienden.

In 2007 winnen Nick & Simon een Zilveren Harp en in datzelfde jaar zijn ze te zien in een eigen reallife-soap bij de TROS.

In 2008 reisden de jongens Nederland door met de theatertour 'Altijd Dichtbij'. De theatertour eindigde met een optreden in het sfeervolle Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Zaterdag 16 augustus is bij de TROS de registratie van deze uiterst geslaagde muzikale avond te zien. De kijker ziet Nick & Simon samen met hun band een gevarieerde show neerzetten, met daarin natuurlijk hun grootste hits als 'Kijk Omhoog', 'Pak Maar M'n Hand' en 'De Soldaat'.