Gemeente Mook & Middelaar


Limburgfestival

LIMBURG FESTIVAL IN MOOK

Internationale straatartiesten en lokale muzikanten geven in het weekeinde van 16 en 17 augustus kleur aan het Limburg Festival op de Mookse Maaskade.

Breakdancers uit de Verenigde Staten verzorgen zaterdag het jongerenprogramma. Op zondag zijn er een jongleur uit Australië, komedianten uit Engeland en straatmuzikanten uit Zwitserland. Tussen de bedrijven door is er volop ruimte voor lokale muziekbands.

Het programma ziet er als volgt uit:

Zaterdag 16 augustus

16.00 uur USA Break Dancers (voorstelling speciaal - maar niet uitsluitend - voor jeugd en jongeren ). The USA Break Dancers zetten hun eerste pasjes in the Bronx, New York. Om te overleven gingen ze dansen en nu zijn ze wereldwijd toonaangevend op het gebied van Breakdance.

Zondag 17 augustus

15.30 uur Opening door burgemeester Persoon

15.35 uur Romano Carrara & Nino G. brengen een humoristische en vernieuwende mix van beatbox, slapstick en theater.

15.15 uur Ok waorum nie

17.00 uur Drum-Showband Mook

17.30 uur The Other. Alex Dandridge en Jim Woodcock uit Engeland brengen ouderwets straattheater met een groot gevoel voor absurditeit.

18.15 uur De Heituters

19.00 uur Mr. Spin. Mr. Spin is de meest charismatische jongleur die Australië sinds jaren heeft voortgebracht. De Mr. Spinshow is dan ook een vijf-sterren-act met hoog gekwalificeerd, adembenemend jongleerwerk

19.45 uur De Heituters