Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

17 augustus: 'woestijngevecht' in binnenstad Rotterdam BISON RALLY TEAM START LE DAKAR IN HAVENSTAD

Het Bison Rally Team scheurt in haar aanloop naar de fameuze woestijnrally Le Dakar door onze eigen havenstad Rotterdam. Samen met andere Dakar-deelnemers verruilen ze tijdens het autosportevenement Bavaria City Racing (17 augustus aanstaande) het mulle woestijnzand voor het warme asfalt. De opmaat naar het échte werk dat begin januari voor de eerste keer over de pampa's van Argentinië en Chili zal voeren. Coureurs Tijsterman en Jacobs tonen dat de Desert Warrior van het Bison Rally Team er klaar voor is.

De Dakar-promo is onderdeel van het voorprogramma van het autospektakel. Na het rijden van hun ronde stellen de deelnemende teams zich op in de paddock. Een unieke kans voor het publiek om de wagens van dichtbij te bewonderen en de coureurs het hemd van het lijf te vragen.

Brullende motoren
Bavaria City Racing kent weer een groots opgezet programma. Wereldberoemde coureurs en glanzende bolides uit spraakmakende klassen laten hun motoren weer brullen. Met dit jaar naast de Dakar-deelnemers, vooral ook veel Formule-1. Onder meer met demonstraties van Jarno Trulli, Giancarlo Fisichella, Adrian Sutil en Sakon Yamamoto. En natuurlijk zijn ook Nederlandse autosport-helden als Coronel, Commijs, Doornbos en Van der Zande weer van de partij.

Bavaria City Racing is gratis te bezoeken. Voor toegang tot de paddock en tribunes zijn wel toegangskaarten vereist. Kijk voor meer informatie over het Bison Rally Team op www.bisonrallyteam.nl.