Ingezonden persbericht

Persbericht

Plantina feliciteert waterpoloteam

Gendringen - 21 augustus 2008. Plantina Vitaminen feliciteert het dames waterpoloteam met hun dikverdiende gouden medaille. Directeur Elsedien de Groot is apetrots een steentje te hebben kunnen bijdragen aan dit overweldigende Olympische succes.

Plantina is sponsor van diverse Olympische sporters, onder wie judoka Elisabeth Willeboordse die brons veroverde. Daarnaast voorziet Plantina een aantal atleten en teams van voedingssupplementen, waaronder het dames waterpoloteam. Ook zij willen immers graag een goede weerstand behouden en snel herstellen van zware trainingen en wedstrijden.
De dames waterpoloploeg reisde af naar Beijing voor het allerhoogste in de sport: Olympisch goud. De technische en medische staf was er vooraf van doordrongen dat dit alleen haalbaar is wanneer álles klopt: trainingsfaciliteiten, voorzieningen, begeleiding, materiaal, voeding én supplementen. De keus viel op de producten van Plantina. Het waterpoloteam slikte de afgelopen maanden de zogenaamde 'basissuppletie', bestaande uit de Plantina Multi, Plantina Vitamine C en Plantina Trimare visolie.

Daarnaast namen de dames voor een goed herstel van de spieren en om tot de állerlaatste seconde door te kunnen gaan Plantina Ribose en Plantina Coënzym Q10. In de knock-outfase van het Olympisch toernooi gaf de fitheid van de Nederlandse waterpoloploeg op cruciale momenten de doorslag. De uiterst intensieve trainingsarbeid werd daarmee beloond. "Deze meiden zijn zó fit", zei bondscoach Robin van Galen hierover. "Naarmate het toernooi vordert, worden de ploegen vermoeider. Wij worden steeds fitter."
Voor meer informatie: www.plantina.nl



Ingezonden persbericht