Ingezonden persbericht


Rijswijk, 13 augustus 2008

Wij(k) in beweging in Rijswijk

Haag Sportief organiseert in opdracht van de gemeente Rijswijk op diverse locaties binnen de gemeente sport- en spelactiviteiten voor jongeren vanaf 12 jaar. Jongeren kunnen aan deze vrije inloop activiteiten kosteloos deelnemen. Er is een gevarieerd aanbod van sportactiviteiten waar actieve ontspanning en het ontmoeten van leeftijdgenoten centraal staan. Voetbal, tennis en basketbal zijn bekende sporten die worden aangeboden. Maar ook minder bekende vormen van bewegen, zoals Sqinniz, Freelxx en panna worden op de diverse locaties aangeboden. Heb je interesse kom dan zeker langs en doe mee! Tot 1 oktober is "Wij(k) in beweging" op de volgende buitenlocaties te vinden: dinsdag van 19.00 tot 21.00 uur Fresiadreef (grasveldje), woensdag van 15.30 tot 17.30 uur W. van Rijswijckstraat (Buvelio) en op donderdag van 19.00 tot 21.00 uur Playground Weidedreef.

Voetbaltoernooi
Op dinsdag 26 augustus wordt op de Playground Weidedreef (achter de Hendersonstraat) tussen 13.30 en 17.00 uur een voetbaltoernooi gehouden. Gestreden wordt in twee leeftijdscategorieën: 12-14 jaar en 15-18 jaar. Voor dit toernooi moet je je vooraf in te schrijven. Dit kan via erwin@haagsportief.nl Teams bestaan uit vier of vijf deelnemers. Inschrijven kan tot 22 augustus. Vol is vol, dus wees er snel bij! Deelname is gratis. Verder zijn side-activiteiten aanwezig. Kom kijken of beter nog doe mee!!

Skateboard event
Op zaterdag 20 september vindt van 13.00 tot 17.00 uur een skate-event plaats op de skatebaan aan de Treubstraat in Rijswijk. Jongeren vanaf 12 jaar kunnen hier hun tricks op skateboards laten zien. Er zijn diverse prijzen te winnen. Ook kun je trainen met bounce-boards op trampolines. Er zijn diverse demo te zien. Heb je nog nooit op een skateboard gestaan, kom dan zeker langs en volg een beginners clinic.