Ingezonden persbericht


Persbericht - 26 augustus 2008

Finalisten Wereldwijzer Reisforum Verkiezing 2008 Bekend

Nijmegen, 26 augustus 2008 - In de Wereldwijzer Reisforum verkiezing 2008 zijn de vijf finalisten bekend. Na een twee weken durende nominatieronde zijn de volgende reisforums door: Australië, Israël, Thailand, Turkije en het WW Reiscafé.

Als winnaar van de Wereldwijzer Reisforum verkiezing in 2006 en 2007 deed het Turkije Reisforum het in de afgelopen nominatieronde ook weer erg goed. Met veel vaste bezoekers zal het reisforum ook in 2008 weer moeilijk verslaan te zijn, waarbij het Australië en Thailand Reisforum de meest geduchte concurrenten zijn.

Er kan nog worden gestemd tot en met 1 september aanstaande. Vanaf 2 september zal het winnende reisforum een maand lang extra aandacht krijgen op www.wereldwijzer.nl. De finaletopic met de peiling en commentaren van bezoekers is te vinden op www.wereldwijzer.nl/reisforum2008.

Over Wereldwijzer.nl Reisforums
De website Wereldwijzer.nl Reisforums is een interactief online reisplatform waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. Al meer dan 80.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer.nl Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 50 landen, thema's en de diverse wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer.nl ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. De website wordt maandelijks door ruim 160.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht. Wereldwijzer.nl VOF is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer.nl Reisforums en diverse reissites voor het boeken van reizen en vakanties.

===================================
Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht