Game-event Firstlook kent ongekend aantal primeurs.

25/08/2008 13:39

Firstlook 2008

Het nieuwe game-event Firstlook heeft een bliksemstart gemaakt. Al meteen bij de eerste editie zullen vrijwel alle gamepublishers hun line-up voor de aankomende feestdagen tonen. En dat is uniek voor Nederland. Niet eerder zijn zoveel games in een zo vroegtijdig stadium te zien geweest voor de Nederlandse pers en gamers.

En dus kunnen de bezoekers van Firstlook op 27 september al aan de slag met de kaskrakers van komende winter zoals Gears of War 2, Call of Duty World at War, LittleBigPlanet, Mirror's Edge, Guitar Hero: World Tour, MotorStorm: Pacific Rift, Bioshock (PS3), Saints Row 2, Resistance 2, Fable 2, Far Cry 2, Prince of Persia, Midnight Club Los Angeles en de nieuwe hit van Nintendo: Wii Music. Een game die nog nergens in Europa te zien was. En er volgen de aankomende weken nog meer aankondigingen en primeurs.

Naast een exclusief overzicht van de nieuwste games biedt Firstlook ook zeven nationale finales van de World Cyber Games en de terugkeer van de TMF Game Awards waar de publieksprijzen voor de beste games van het afgelopen seizoen worden uitgereikt. Met als grootste vraag: 'wie houdt Grand Theft Auto IV van de Award voor Best Game Overall af?'

De kaartverkoop voor Firstlook start aanstaande woensdag 27 augustus bij alle filialen van Free Record Shop. Kaarten kosten 17,50 euro en het event is vanwege de leeftijdsrestricties van veel games slechts toegankelijk voor bezoekers van 16 jaar en ouder.

Algemene informatie

Event: Firstlook 2008

Datum: 27 september

Tijd: 09:30 - 12:00 exclusief voor pers.

12:00 - 20:00 open voor publiek

Locatie: Convention Factory, Amsterdam

Website: www.firstlookevent.nl





http://www.firstlookevent.nl

www.firstlookevent.nl