Macintosh Retail Group

PERSBERICHT
Maastricht, 27 augustus 2008

DIRECTIEWISSELINGEN BIJ DOCHTERS MACINTOSH RETAIL GROUP

De Raad van Bestuur van Macintosh Retail Group deelt mede dat de heer D. Vandekerckhove (45) met ingang van 1 september 2008 is benoemd tot Algemeen Directeur van dochteronderneming Scapino. Diederick Vandekerckhove volgt de heer S.J.W. de Raat op, die zijn carrière elders voortzet.
Diederick Vandekerckhove heeft ruime ervaring in de schoenenretail en was onder meer oprichter van Brantano in het Verenigd Koninkrijk.

De heer E.M.H. Coorens (43), Chief Operating Officer in de Raad van Bestuur van Macintosh Retail Group, neemt met ingang van 1 september 2008 tijdelijk de functie waar van Algemeen Directeur van Hoogenbosch Retail Group. Hij vervangt de heer R de Lege, die elders een nieuwe functie heeft aanvaard.

Raad van Bestuur Macintosh Retail Group NV

Maastricht, 27 augustus 2008

Voor nadere info: Mr. P.T.A. Hünen: tel: 043 - 3280725; email: p.hunen@macintosh.nl.

Dit persbericht is eveneens te lezen op de internetsite van Macintosh Retail Group NV: www.macintosh.nl.

Retail is ons vak. Macintosh Retail Group is een grootschalige non-food retailer, gespecialiseerd in de distributie van consumentenproducten in de marktsectoren Living, Fashion en Automotive & Telecom. Macintosh Retail Group is actief met
1.285 winkels in Nederland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk met een totale verkoopvloeroppervlakte van zo'n 710.000 m2.
De sector Living bestaat uit 147 woonwarenhuizen in Nederland, België en Frankrijk onder de namen Kwantum en GP Décors. De sector Fashion wordt gevormd door 738 schoenenwinkels van Brantano, Dolcis, Invito, Manfield, PROsport en Scapino in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Nea International, producent van Push-braces, maakt eveneens deel uit van de sector Fashion.
In de sector Automotive & Telecom is BelCompany met 172 winkels de grootste aanbieder van telecomproducten en ­diensten in Nederland en met 69 winkels een van de grootste telecomretailers in België. Halfords is de specialist in fietsen, auto- en fietsaccessoires met 159 winkels in Nederland en België.


---- --