CDA

[LinkClick.aspx?link=Images%2fSI%2fzomerschool_2008.jpg&tabid=157& amp;mid=1006&language=nl-NL] 24 juli 2008 - - CDA Zomerschool van 27 tot en met 29 augustus 2008: nog slechts 8 plekken beschikbaar!

Het Steenkampinstituut, het opleidingsinstituut van het CDA, organiseert elke zomer voor jonge, nieuwe leden de Zomerschool.

Dit is een driedaagse cursus waarin een kennismaking met de partij en haar christen-democratische gedachtegoed centraal staat. Daarnaast is het een sfeervolle gelegenheid om andere, jonge leden te leren kennen en erachter te komen of politiek is wat je ervan verwacht! Werkbezoeken, discussie, ontmoeting met prominente CDAâers, trainingen en workshops vullen het programma. Daarnaast is er veel plaats voor gezelligheid.

Ook het belang van het CDA speelt natuurlijk mee: we willen graag in aanraking komen met jonge en enthousiaste leden, die wellicht in de toekomst een actieve rol in de partij willen spelen. De Zomerschool begint op woensdag 27 augustus om 14.00 uur en eindigt op vrijdagavond 29 augustus. Er wordt een eigen bijdrage van EUR 175,- van de deelnemers gevraagd. Hierin zijn de kosten voor maaltijden en hotelovernachting in Den Haag inbegrepen!

Lijkt de Zomerschool je wat? Kijk voor de laatste informatie, het voorlopige programma en aanmelding voor deze dag op www.cda.nl/si. Je kunt ook een e-mail sturen naar zomerschool@cda.nl of bel met het Steenkampinstituut: 070-3424816.

Nog niet overtuigd? Bekijk een impressie van de zomerschool 2007 op www.cda.nl/si.

---