Gemeente Haren

Verordeningen Sociale Werkvoorzieningen

Bekendmaking

28/08/2008

Verordening wachtlijstbeheer sociale werkvoorziening

Het Algemeen Bestuur van de Gemeenschappelijke Regeling Werkvoorzieningschap Hoogezand-Sappemeer en omstreken maakt bekend: dat zij in haar vergadering van 26 juni 2008, heeft besloten de Verordening Wachtlijstbeheer wet sociale werkvoorziening, vast te stellen. In de verordening Wachtlijstbeheer zijn op basis van doelgroep prioritering regels gesteld ten aanzien van de volgorde van instroom van mensen met een indicatie voor de sociale werkvoorziening.

Dit besluit is bekendgemaakt in de plaatselijke krant en treedt in werking met ingang van de eerste dag na publicatie en heeft terugwerkende kracht vanaf 1juli 2008. De verordening ligt vanaf vandaag voor iedereen ter inzage en is kosteloos verkrijgbaar bij de afdeling Publiekszaken van de gemeente Haren.

Verordening cliëntenparticipatie wet sociale werkvoorziening

Het Algemeen Bestuur van de Gemeenschappelijke Regeling Werkvoorzieningschap Hoogezand-Sappemeer en omstreken maakt bekend: dat zij in haar vergadering van 26 juni 2008, heeft besloten de verordening cliëntenparticipatie wet sociale werkvoorziening vast te stellen. In deze verordening is de instelling van de cliëntenraad geregeld, alsmede het uitbrengen van adviezen door de cliëntenraad. Dit besluit is bekendgemaakt in de plaatselijke krant en treedt in werking met ingang van de eerste dag na publicatie en heeft terugwerkende kracht vanaf 1 juli 2008. De verordening ligt vanaf vandaag voor iedereen ter inzage en is kosteloos verkrijgbaar bij de afdeling Publiekszaken van de gemeente Haren.

Verordening Persoonsgebonden Budget Begeleid Werken

Het Algemeen Bestuur van de Gemeenschappelijke Regeling Werkvoorzieningschap Hoogezand-Sappemeer en omstreken maakt bekend: dat zij in haar vergadering van 26 juni 2008, heeft besloten de Verordening Persoonsgebonden Budget Begeleid Werken vast te stellen

In de verordening Persoonsgebonden Budget Begeleid Werken zijn regels gesteld met betrekking tot:

1. de wijze van vaststelling van de periodieke subsidie aan werkgever;

2. de hoogte van de door het dagelijks bestuur aan de subsidieverlening verbonden uitvoeringskosten;
3. de voorwaarden waaronder door het dagelijks bestuur aan de werkgever een vergoeding wordt verstrekt;

4. de wijze en voorwaarden voor het inschakelen van een begeleidingsorganisatie;

5. de kwaliteitseisen die worden gesteld aan de begeleidingsorganisatie;

6. de kwaliteitseisen die worden gesteld aan een begeleid werken plek.

Dit besluit is bekendgemaakt in de plaatselijke krant en treedt in werking met ingang van de eerste dag na publicatie en heeft terugwerkende kracht vanaf 1 juli 2008. De verordening ligt vanaf vandaag voor iedereen ter inzage en is kosteloos verkrijgbaar bij de afdeling Publiekszaken van de gemeente Haren.