Persberichten Rijn&Venen, 12.20 uur

Utrecht, 31-08-2008

Fietsendief aangehouden

MAARSSEN In de vroege ochtend van zondag 31 augustus hebben agenten een fietsendief aangehouden aan het Bisonspoor. Rond 03.40 uur hoorde surveillerende agenten vreemde geluiden komen uit de parkeergarage. In de garage bleek een 18-jarige man, sindskort student, alvast een woon/werk fiets te regelen, oftewel te stelen. De man is meegenomen naar het bureau en met een proces-verbaal heengezonden.

Rijden onder invloed

BREUKELEN - In de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 augustus kreeg de politie een melding van een eenzijdig ongeval aan de Margrietstraat. Ter plaatse zagen agenten een auto die tegen een lantarenpaal aangebotst was. De bestuurder van de auto, een 31-jarige man uit Schoonhoven, gaf direct aan te veel gedronken te hebben. Ademanalyse op het bureau wees uit dat hij 755 ug/l. in zijn lichaam had. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

ABCOUDE In de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 augustus controleerden agenten een automobilist aan de Broekzijdselaan. De 31-jarige bestuurder uit Almere had te veel gedronken, bleek na een blaastest. Ademanalyse aan het bureau wees uit dat hij 465 ug/l. blies. De man krijgt een proces-verbaal en een rijverbod van 4 uur.