Persberichten Heuvelrug, 11.00 uur

Utrecht, 04-09-2008

Gevallen

LEERSUM- Op woensdag raakte een wielrenner gewond bij een ongeval. Omstreeks 10.35 uur kreeg de politie de melding dat een wielrenner (leeftijd onbekend) een noodstop moest maken op de Langbroekerweg omdat iemand zijn autoportier opendeed. Door de noodstop buitelde over zijn stuur en kwam op het wegdek terecht. Met behoorlijk aangezichtsletsel werd de man vervoerd naar het ziekenhuis.

Verkeerscontrole

VEENENDAAL/RHENEN- Op woensdag 3 september werd van 07.30 uur tot 14.00 uur een verkeerscontrole gehouden op de Sportlaan en de Achterbergsestraatweg. In totaal zijn 35 bromfietsen gecontroleerd en werden 22 bekeuringen uitgeschreven voor o.a. rijden met te hoge snelheid, het niet bij zich hebben van brom/snorfietspapieren. Een uitlaat werd ingenomen omdat deze teveel geluid maakte.

Verder werden 22 autos gecontroleerd. Hier werden 7 bekeuringen uitgeschreven voor rijden met gladde banden en rijden zonder autogordel.

Vernieler aangehouden
DRIEBERGEN-RIJSENBURG- Op woensdagavond werd een man aangehouden omdat hij een ruit had vernield. Omstreeks 19.20 uur kreeg de politie de melding dat een ruit van een personenauto zou zijn vernield door een 37-jarige man uit Driebergen. De man werd getraceerd door agenten en aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt