Oranjewoud


Symposium Grondbeleid 2008 van Oranjewoud

Voor de vijfde keer organiseren wij ons jaarlijks symposium. De veranderende regelgeving en ontwikkelingen in jurisprudentie in het werkveld van grond- en ontwikkelingsbedrijven vereisen continue aandacht in de kennisontwikkeling. Oranjewoud Vastgoedadvies & Legal beschikt over deze kennis. Onze deskundigen geven u graag handreikingen voor een effectief grondbeleid. U bent hiervoor van harte welkom op één van onze middagsymposia over Grondbeleid 2008.
· 4 september - Nootdorp, Van der Valk Hotel
· 18 september - Deventer, Mercure Hotel
· 2 oktober - Oosterhout, Tulip Inn

· 16 oktober - Heerenveen, vestiging Oranjewoud Grondbeleid is één van de sturingsmiddelen voor gebiedsontwikkelingen. Wanneer op het juiste moment gebruik wordt gemaakt van de verschillende grondbeleidsinstrumenten en de inzet, belangen en urgenties van alle betrokken spelers worden onderkend, staat dit garant voor een kwaliteitsrijke gebiedsontwikkeling. Onze game zal u daarbij uitdagen. Meer informatie treft u aan in onze brochure .

Vragen? Neem voor meer informatie contact op met Erica Puiman, telefoon (036) 530 85 03 of kijk op www.oranjewoudlegal.nl.

Middels onderstaand formulier kunt u zich aanmelden. Mocht u onverhoopt toch niet kunnen en heeft u zich al aangemeld? Dan kunt u zich hier afmelden. Zie het origineel