Micky Hoogendijk lanceert MHP, Micky Hoogendijk Productions Everythin

04/09/2008 07:30

Micky Hoogendijk Productions

Micky Hoogendijk lanceert per september 2008 Micky Hoogendijk Productions (MHP). De actrice, presentatrice, model, columniste en adviseur bundelt al haar creatieve activiteiten in dit nieuwe bedrijf, dat gevestigd is aan de Amsterdamse Keizersgracht. MHP richt zich op het organiseren van (bedrijfs)evenementen binnen het A segment. "The sky is the limit" aldus Hoogendijk, die in het verleden vele creatieve concepten heeft bedacht en uitgevoerd, zoals de befaamde en internationaal succesvolle Supperclub, alsmede verschillende andere concepten van IQ Creative.

Micky Hoogendijk Productions creëert op maat vormgegeven evenementen voor bedrijven. Samen met de opdrachtgever worden de wensen vertaalt naar een creatief concept. Hierbij wordt kunst gecombineerd met creativiteit. Kunst speelt een prominente rol in het leven van Hoogendijk, zij kan verschillende kunstvormen op vele creatieve manieren aanwenden en inzetten als sfeerbepaler. Kunst heeft de eigenschap mensen te inspireren, aan het denken te zetten en te houden. MHP creëert beleving, een beleving met langdurige werking die inspireert tot meer creativiteit bij de doelgroep. Kwaliteit en exclusiviteit staan bij ieder evenement dat MHP organiseert hoog in het vaandel.

MHP is uw partner in:


- het bedenken van exclusieve creatieve concepten met betrekking tot relatiebeheer of productpresentatie;


- het inspireren van directie en medewerkers tot meer creativiteit binnen het bedrijf d.m.v. een lezing annex workshop;


- het bedenken en lanceren van nieuwe producten;


- het creatief invullen van uw feesten en partijen;


- en natuurlijk het oppakken van uw idee en de juiste wegen vinden om dit te verwezenlijken.

Hoe vaak heeft u al een idee gehad? Een idee is enkel een idee, totdat je besluit je gedachten om te zetten in daden.

Wat de aspiraties ook zijn, de juiste ingrediënten zijn nodig om deze te verwezenlijken. Creativiteit, een goede planning, organisatie en natuurlijk de juiste partner om dit uit te voeren. Na jarenlange ervaring binnen de creatieve wereld o.a. als creatief directeur van de Supperclub, directeur van de BV van kunstenaar Rob Scholte, diverse TV en filmrollen in binnen- en buitenland en een driejarige studie aan de Eric Morris Actors Academy in Los Angeles vindt Hoogendijk de tijd rijp om haar eigen bedrijf te starten.

MHP ontdekt voor u wat de kracht van creativiteit binnen uw bedrijf kan zijn. Maar nog belangrijker hoe je die kracht kunt vinden en benutten.

Als teaser campagne verstuurt MHP deze week aan al haar relaties een creatief schetsboek. Dit is bedoeld om te inspireren en ideeën vast te leggen als het moment zich aandient.

Everything you create is unique!

Micky Hoogendijk

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.mickyhoogendijk.com