Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Goedkeuring wijziging bestemming op locatie in Doorn

Burgemeester en wethouders van de gemeente Utrechtse Heuvelrug maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Utrecht het door college van Burgemeester en Wethouders op 30 juni 2008 vastgestelde wijzigingsplan Geersteeg 2 voor het gebied gelegen ter hoogte van de Geersteeg te Doorn bij besluit van 19 augustus 2008 hebben goedgekeurd.

Het wijzigingplan voorziet in een wijziging van de bestemming Agrarisch gebied zonder bebouwing in de bestemming Agrarische gebied met bebouwing om de bouw van een ligboxenstal voor melkvee mogelijk te maken.

Het besluit van Gedeputeerde Staten en het wijzigingsplan liggen met ingang van vrijdag 5 september 2008 gedurende zes weken tijdens de openingstijden voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel in Doorn, Kerkplein 2.

Beroep.

Belanghebbenden kunnen beroep tegen dit besluit instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken. Deze beroepstermijn vangt aan met ingang van de dag waarop burgemeester en wethouders dit besluit na voorafgaande openbare kennisgeving ter inzage leggen, in casu met ingang van 5 september 2008.

Voor het instellen van beroep is een griffierecht verschuldigd van 143,-- voor een natuurlijk persoon of 285,-- voor een rechtspersoon. Hoofdstuk 6 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) en artikel 36 van de Wet op de Raad van State (algemene en bijzondere bepalingen over beroep) zijn van toepassing.

Voorlopige voorziening

Indien beroep is ingesteld, kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend, als er tijdelijke maatregelen nodig worden bevonden waarmee niet tot de uitspraak op het beroepschrift kan worden gewacht. Als dit verzoek wordt gedaan binnen de beroepstermijn, wordt de werking van dit besluit opgeschort, totdat op het verzoek is beslist.

Een verzoek om voorlopige voorziening moet worden gedaan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Daarbij is het hiervoor genoemde bedrag aan griffierecht opnieuw verschuldigd.

Inwerkingtreding wijzigingsplan

Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Als echter binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort, totdat op dat verzoek is beslist.

Laatst gewijzigd: 4 september 2008