Ingezonden persbericht

Club Cruise: Clubben, cruisen, hoppen en dansen

Op 6 september 2008 neemt de Club Cruise weer acte de presence in de Rotterdamse binnenstad. De bekende dance klassieker Music is the Answer van house goeroe Danny Tenaglia zegt het al, de organisatie van de Club Cruise voert het uit. Muziek in al zijn vormen is namelijk de verbindende factor van dit verfrissende evenement. Eén kaartje is genoeg voor een tour langs de beste en nieuwste poppodia en clubs van Rotterdam. Laat je gratis en stylish verantwoord afzetten bij de club van je keuze.

Club Cruise anno 2008

De naam zegt het al, cruisen door de stad en hoppen van club naar club. Zo is de Club Cruise ooit in 2005 van start gegaan, maar nu de grenzen binnen het muziekaanbod vervagen is er dit jaar de focus gelegd op het betrekken van diverse poppodia. Als er ooit een moment is geweest waarbij diverse muziekstromingen elkaar kruisen, dan is het nu. Rock, pop en dance worden moeiteloos met elkaar afgewisseld en geïntegreerd. Crossover is de sleutel, en de jonge generatie muziekliefhebbers omarmt dit. Het teken voor de Club Cruise om een programma neer te zetten waarbij deze diversiteit zeker niet mag ontbreken.

Deelnemende poppodia en clubs: Gay Palace, Club Vie, WORM, Baroeg, Herr Zimmerman, EXIT, Club Vibes, Rotown, WATT, Catwalk, Waterfront, Bootleg, Zaal de Unie, The Thailia Lounge & Zin.

Kaarten voor Club Cruise zijn te verkrijgen via Ticketservice en het Uitburo. In de voorverkoop kost een kaart slechts ¬ 15,00. Deze kaart geeft toegang tot clubs naar keuze. Ook op de avond zelf worden er aan de deur van de clubs nog kaarten verkocht. De kaarten kosten dan ¬ 20,00.

Houd het volgende persbericht in de gaten voor het programma en line-up. Check www.club-cruise.nl voor de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen.

Club Cruise is onderdeel van September in Rotterdam 2008, een maand lang kunst en cultuur, toont het rijke culturele aanbod in de stad en opent het Rotterdamse culturele seizoen feestelijk met tentoonstellingen, theaterpremières en evenementen.



Ingezonden persbericht