Time : 09:03:01
Date : 21 May 2008
Sender Name: Pressroom 80

Nina de Man van Laundry Day!
Nina de Man is voortaan de Vrouw...
...van Laundry Day

Nadat ze reeds enkele jaren actief was als consultant achter de schermen van Laundry Day, zal Nina de Man voortaan ook optreden als gezicht en stem - zeg maar Spokeswoman - van Laundry Day.

Laundry Day, in 1998 in de Antwerpse Kammenstraat begonnen als kleinschalig DJ-festival, groeide op 10 jaar tijd uit tot het grootste DJ-festival van België, met tien podia, meer dan honderd DJ's en de laatste jaren ook enkele live bands. Het succes van Laundry Day noopte het festival te verhuizen naar de straten en terreinen van het hippe Eilandje in Antwerpen.
Op 6 september gaat aldaar de 11e editie van het festival door; nog grootser dan de vorige jaren. De organisatoren verwachten opnieuw minstens 50.000 bezoekers uit heel het land.

Al enkele jaren werkt Nina de Man, vanuit haar ervaring als Jim-journalist en Studio Brussel DJ mee aan de programmatie van Laundry Day. Met de vinger aan de pols van jong DJ-talent uit binnen- en buitenland en met een permanente input als trendwatcher voor The Future Laboratory in Londen en voor BBC World Radio, is zij de ideale rechterhand van Luc Carpentier, bedenker en bezieler van Laundry Day. Vanaf dit jaar treedt zij dus ook op de voorgrond binnen het Laundry Day team en wordt zij ambassadrice ofte spokeswoman van het Festival. Ondertussen blijft Nina actief bij Studio Brussel als presentatrice van 'Switch' op zaterdagavond, runt ze een eigen audiostudio en werkt ze als columniste voor een aantal internationale trendmagazines.

LAUNDRY DAY 2008: 6 SEPTEMBER OP HET EILANDJE IN ANTWERPEN VAN 12U00 TOT 24U00

www.laundryday.be


Noot voor de redactie (