Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Le Boat op «Bienvenue en France» in Utrecht

14 Augustus 2008 * * * Tijdens «Bienvenue en France» op 6 en 7 september 2008 in de Jaarbeurs te Utrecht is Le Boat op de stand van Maison de la France (standnr 7.180) vertegenwoordigd. Le Boat bezit en verhuurt meer dan 700 boten in verschillende streken van Frankrijk, dus u kunt met "eigen" motorboot uw favoriete regio vanaf het water ontdekken. Ingedeeld in drie klassen bevat het aanbod in Europa ruim 1000 boten in 60 verschillende types. Le Boat biedt meer dan 200 prachtige routesuggesties in 8 landen voor vaarvakanties, zonder verplichting van een vaarbewijs!

Proef de Franse sfeer in Utrecht en praat met de mensen van Le Boat over de vele mogelijkheden om Frankrijk eens met de boot te ontdekken.

Nog nooit gevaren - geen probleem! Elk jaar weer ervaren vaargasten met intens genoegen voor het eerst een vakantie met "eigen boot". Het team op de vertrekbasis geeft alle theoretische en praktische instructies, zodat u met een gerust hart in eigen tempo de Europese waterwegen kunt bevaren met een maximale snelheid van 12 km/uur.

Franse sferen met Le Boat

* Ontdek Frankrijk per boot: dat is wel heel anders dan anders!
* Laat wijngaarden, gezellige dorpjes en onverwacht natuurschoon zoals watervallen, kalksteenkliffen en zonnebloemvelden aan u voorbij gaan
* Leg aan waar en wanneer u maar wilt

* Bezoek prachtige kastelen, Middeleeuwse vestingstadjes en mooie stranden
* U ervaart hoe vrij "God in Frankrijk "leeft
* Ontzettend veel keuze, vele prachtige vaargebieden in heel Frankrijk - wat dacht u van Canal du Midi, de Loire of Charente?

Denk bij de planning ook aan actief genieten op en rond het water
* Neem fietsen mee aan boord, u huurt ze bij de vertrekbasis
* Ga paardrijden aan de Lot

* Huur een bijbootje, kano of kayak

* Neem een frisse duik in de meren en de Middellandse Zee
* Zorg voor je eigen verse vis!

* Tee off op de golfbanen vlakbij de vaarroutes in bijv. Aquitanië
* Geniet van de Franse regionale specialiteiten & wijnen.
* Bezichtig onderweg de typisch Franse dorpen, steden en bezienswaardigheden

Welke boot past bij u?

Le Boat biedt een ruime keuze aan boten, comfort en goede service. Alle boten bieden ruime kabines met stahoogte, douche/toiletruimtes, een compleet ingerichte keuken en een stijlvolle en praktisch ingedeelde salon. Er zijn boten beschikbaar geschikt voor 2 t/m 12 personen en alle zijn voorzien van verwarming en luchtkoelingssysteem. Boten met schuifdak zijn ideaal voor families met kleinere kinderen.

Profiteer van de speciale «Bienvenue en France»-aanbieding Bij bezoek in Utrecht aan onze stand op 6 of 7 september ontvangt u 10% korting op de totale huurprijs, ongeacht het vaargebied, type boot of de vertrekdatum en 15% op boothuur in Bourgondië. Deze aanbieding geldt uitsluitend voor 2008-vaarvakanties en enkel voor opties tijdens de «Bienvenue en France»-beurs.

www.bienvenueenfrance.nl
www.leboat.nl

Nederlandstalige informatie over de Le Boat-boten van Crown Blue Line, Connoisseur en Emerald Star en reservering bij:

Le Boat c/o Crown Blue Line GmbH:
Theodor-Heuss-Straße 53-63 / Ingang D
61118 Bad Vilbel, Duitsland
Tel: +49 (0)6101 - 55 791-80
Fax: +49 (0)6101 - 55 791-22
E-Mail: info@leboat.nl
www.leboat.nl

De Le Boat-merken Crown Blue Line, Connoisseur en Emerald Star zijn ook te reserveren bij de volgende reisagenten: In Nederland: o.a. Yellow&Blue Vaarvakanties, VDF-Frankrijk Specialist, Zijda Yachting In België: o.a. Gallia, Locazur, Channel Sailing


---

Contactadres voor de pers :
Willemsen PR, Gerrie Willemsen
Tel. 0315-65557, mobiel 06-51984479
gerrie@willemsenpr.nl


---- --