Gemeente Wijk bij Duurstede

Verkeersmaatregelen Karel de Grotestraat en Steenstraat

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk en de gemeente Wijk bij Duurstede organiseren op zaterdag 6 september 2008 een verenigingsmarkt die in het teken staat van een gezonde leefstijl. De verenigingsmarkt vindt in en om het gemeentehuis plaats van 12.00 tot 16.00 uur. Op deze dag worden daarom vanaf 9:00 verkeersmaatregelen genomen rondom de Steenstraat en Karel de Grotestraat.

Het plein voor het gemeentehuis is op zaterdag 6 september vanaf 9.00 uur gestremd voor alle bestuurders.

In combinatie met bovengenoemde afsluiting wordt de afsluiting ter hoogte van de huisartsenpost/Pepijnhof opgeheven zodat de overige parkeerplaatsen rondom gemeentehuis/Pepijnhof, parkeergarage en politiebureau bereikbaar blijven via de Pippijn van Herstalstraat. Om het parkeren rondom de verenigingsmarkt in goede banen te leiden wordt de parkeerduur-regeling op het parkeerterrein voor het voormalig postkantoor opgeheven. De organisatie ziet erop toe dat het overige verkeer minimale hinder van dit evenement zal ondervinden.

Wij vragen u rekening te houden met deze activiteit en ervoor te zorgen dat u uw auto op zaterdag 6 september ergens anders parkeert. Wij wijzen erop dat uw auto kan worden weggehaald wanneer u uw auto toch op bovengenoemde plaatsen parkeert.

Wij hopen van harte dat wij u op 6 september tussen 12:00 en 16:00 in en rond het gemeentehuis mogen begroeten op de verenigingsmarkt `gezonde leefstijl' en dat u rekening wilt houden met bovengenoemde verkeersmaatregelen.