De Baptist Weekendshow 2008


Ruim 45 demonstrateurs tonen u alle facetten van het houtbewerken

ARNHEM, 20080827 -- Feest in Arnhem! Want op zaterdag 6 en zondag 7 september vindt De Baptist Weekendshow 2008 plaats. Alle drie de zaken van Baptist in Arnhem, Baptist IJzerwaren en Gereedschappen, Baptist Gebouwbeslag en Baptist voor Houtbewerkers staan dit weekend in het teken van demonstraties, exposities, aanbiedingen en een feestelijke aankleding.

In 2005 bezochten zo'n 1.600 belangstellenden uit binnen- en buitenland De Baptist Weekendshow, in 2006 waren er meer dan 2.000 bezoekers.

Rondom onze winkels vindt men dan ook weer twee nog grotere tenten waar meer dan 45 enthousiaste demonstrateurs hun kunnen tonen. Zij zullen de veelzijdigheid in het houtbewerken demonstreren. Maar ook buiten zijn verschillende activiteiten! Houtsnijden, houtdraaien, muziekinstrumenten bouwen, slijpen en wetten, dat en nog veel meer krijgt men te zien. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om zelf eens te voelen hoe een gereedschap werkt. En natuurlijk zijn onze demonstrateurs graag bereid hun 'tricks' te delen! Ook zal er in de Waalse Kerk, gelegen tussen de winkels van Baptist, een expositie plaatsvinden. Daarnaast zal in de etalage bij Baptist Gebouwbeslag de expositie `Knappe Kistjes en Donderse Doosjes' van start gaan, met een unieke collectie houten kistjes.

Zodra er meer nieuws is, vindt men dat via de website www.debaptistweekendshow.nl. Of via onze elektronische nieuwsbrief via www.baptist.nl!


Baptist Arnhem
Beekstraat 30 & 70, Koningsplein 13
Arnhem
info@baptist.nl
www.baptist.nl





Ingezonden persbericht