Gemeente Alphen aan den Rijn

Erick E op Lakeside Festival

Brainpower en Erick E op Lakeside Festival

Brainpower Alle artiesten die op 6 september a.s. komen optreden op het Lakeside Festival zijn bekend. Met optredens van Brainpower en Erick E is Stichting We love education er in geslaagd nog meer bekende artiesten naar Alphen aan den Rijn te halen. Tweede presentator naast DJ Bart is Frank Schildkamp, DJ bij Radio Fresh FM.

Brainpower
Brainpower groeide op in Alphen aan den Rijn en maakt hier kennis met hiphop en rap. In 1998 won hij bij de Grote Prijs van Nederland in de categorie R&NB / hiphop zowel de jury- als de publieksprijs. Vanaf dat moment heeft hij meerdere hits in de Top 40 gehad. In 2002 won hij een TMF award in de categorie Beste Hiphop Act Nationaal. In 2006 heeft hij meegespeeld in de jeugdfilm Afblijven en had hij een Top-40 hit met de titelsong.

Erick E
Erick E werd in 1989 werd Nederlands kampioen mix/scratch. Kort daarna ging hij over op housemuziek. In 1995 werd hij DJ van de Roxy in Amsterdam en groeide hij uit tot een van de succesvolste DJs van Nederland.

Lakesidefestival.nl
Op de website www.lakesidefestival.nl staat het volledige programma met achtergrond-informatie over de optredende artiesten en eventuele sponsormogelijkheden. Sinds gisteren is er ook een hyves-pagina (lakesidefestival.hyves.nl), met nu al meer dan 100 leden.

Voor, door en met jongeren
Stichting We love education is nog op zoek naar jongeren die mee willen helpen met de promotie van het Lakeside festival en/of de op- en afbouw van het terrein op 5 en 6 september. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij pim@lakesidefestival.nl.

Lakeside Festival
In opdracht van de gemeente organiseert stichting We love education een muziekfestival voor de jeugd vanaf 14 jaar. Het festival worden gehouden op het terrein van de dagcamping in het Zegerslootgebied. Op het terrein kunnen komen eettentjes en er kunnen drankjes gekocht worden. Op die manier wordt een festivalsfeer gecreëerd. Jongeren van 16 jaar en ouder krijgen bij binnenkomst een polsbandje en kunnen daarmee zwak alcoholische drankjes kopen. Op het terrein, dat wordt afgeschermd met hekken, is toezicht aanwezig.

© Gemeente

Alphen aan den Rijn

Stadhuisplein 1

2405 SH Alphen aan den Rijn

Tel: 0900 - 481 11 11

Fax: (0172) 46 55 64

gemeente@alphenaandenrijn.nl

Postbus 13, 2400 AA

Alphen aan den Rijn