Persbericht Eemland noord, 10.00 uur

Utrecht, 07-09-2008

Verkeerscontrole

SOEST- Op De Schans werd van 09.15 uur tot 14.00 uur een verkeerscontrole gehouden. In totaal kregen 13 bestuurders een bekeuring voor o.a. rijden zonder gordel, niet bij zich hebben van autopapieren en rijbewijs en hulpkoppeling niet goed aangesloten van aanhangwagen.

Geslagen

BAARN- Op zondag werden twee vechtersbazen aangehouden. Omstreeks 00.20 uur kreeg de politie de melding dat er gevochten zou worden op de Laandwarsstraat. Agenten troffen op straat een 27-jarige man uit Soest aan die aangaf te zijn geslagen door twee andere personen. Dit waren een 22-jarige man en 26-jarige vrouw beiden uit Baarn. Beide zijn ingesloten voor verhoor. Een geschil uit het verleden was de reden van de vechterij.

Gooien met stenen

SOEST- Op zondag werden twee mannen bekogeld met stenen. Omstreeks 02.20 uur reden twee mannen en een vrouw over de Smitsweg. Het trio moest stoppen omdat er allemaal stenen op de weg lagen. De mannen, 31 en 36 uit Soest, gooiden de stenen van de weg en plotseling kwamen 6 tot 8 personen achter een container vandaag en zij begonnen de mannen met stenen te bekogelen. De jongens verdwenen vervolgens weer. De mannen wilde het incident alleen bij de politie melding doen en deden geen aangifte.